Euró bevezetése Magyarországon? Vélemény? Ellene és mellette érdekelne.
az államadósság nem kezelhetetlen, ezt a manyupos sztorit meg 5 éve még mindig nem unjátok?
érted... 5 éve
Nincs olyan gazdaságunk, ami kihajtaná az eurot!
Mondjuk, vicces lenne, ha fizetés gyanánt idecsapnának egy 200 euróst, azt szia!
A számolás is nehezebb lenne.
Most a kenyér kerül 260 forintba. Azt most vagy felkerekíted 1 euro-ra hogy könnyebb legyen számolni, vagy szórakozol a centekkel. Olcsóbb azonban nem lesz semmi, szóval ha a kerekítést választod, akkor drágul minden.
Jelenlegi minimálbér durván 242 euro. Az 242 kenyeret jelent. Forintban a 260 forintos árral számolva ez 288 kenyeret jelent. Elég hülye példa a kenyérrel jönni, de így lehet érzékeltetni, miért nem jó nekünk az euro.
NA végre egy normális válasz, nemcsak fidesztől, meg Orbántól habzószájúak :D
Amúgy nem hülye példa ez egyáltalán, anno az öregem ha leesett a földre a kenyér megcsókolták, szóval...
Szerintem is drágulna minden, valamint nekem nagyon úgy tűnik, hogy az EU meg az júrója nagyon a szétesés felé megy, szerintem ameddig tudjuk, tartsuk meg a nemzeti valutánkat és próbáljunk valamit kezdeni a gazdasággal, pártoskodástól függetlenül.
(Dehát ez az ország -még(?) nem lát túl az Orbán-Gyurcsótány-Vónó trión)
13
Lol mert nyugaton sem használják a centet vagy mi? Te full bolond vagy, A fizetésed meg itthon ugyanannyit ér euróban is meg forintban is. Az tény hogy az euró bevezetésén a boltosok nyerészkedni próbáltak ezért egy kis áremelést becsempésztek,de ezt meg azzal ki lehet herélni ha eleinte kötelező lesz forintban pontosan kiírni az összeget. Szerinted pl grúziában sem sz.rakodnak a váltópénzzel a 20 laris átlagfizetés mellett akkor ott 20 kiló kenyér havonta azt cső vagy mi? Nem véletlen 1 cent a legkisebb címlet, 3 forintot ér nálunk meg ugyebár az 5 forintos a legkisebb.
Te meg nem tudsz szöveget értelmezni.
Odaírtam, vagy a CENTEKKEL SZÓRAKOZOL, vagy kerekítesz.
250 Ft-ot 4 db euróval tudsz kifizetni, a 2 db forint helyett. Kényelmetlen lenne. Ezért törölték el az 1 és 2 forintost. Bonyolítja a dolgokat, meg zavaró is 20 kiló apróval mászkálni mindenhova.
..sanda gyanúm szerint, az egész gnóm széthullik hamarosan,(remélem minél hamarabb) hiszen tudjuk milyen rugalmasak válságmegoldás terén. Ha meg nem, akkor szépen lassan kitáncol mindenki(vagy a többség).
Milyen eurót? :D Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!