Szerintetek is vissza kéne hívni az alapító Jobbik tagokat?
Jómagam nagyon sajnálom, hogy "hatalom váltás" történt a Jobbikban, az alapító tagok sokkal szimpatikusabbak voltak, mint most Vona, Dúró, Morvai. Dühpolitikájuk eltántorított a Jobbiktól.
Csak demagógia mentesen, ha lehet.
Nekem meg szimpatikus Vona
Dóri is és ráadásul nagyon szép is
nektek ott vannak a múlt idő pártok
nekünk már van jobbik fogadjátok el
már más idők járnak
harmadik: Látom te is észrevetted ezt a folyamatot. Nagy Ervin hirtelen a semmiből megjelent Bayer Zsolt műsorába, ott előadta a monológját. Onnét átvitték a Célpontosokhoz .(rengeteg Célpontos szimpatizál a nemzeti radikalizmussal, gondolok itt a Harcos pulóvereikre stb...)
Ott is előadta a kis monológját. Aztán azóta az EchoTV-ben dolgozik, mint filozófus és politológus. :)
Na meg még 9-én is volt egy hasonló eset. Aztán utólag kiderült, hogy azt a fazont már vagy 2-3 éve kizárták a szervezetből, mivel nem volt aktív tag, és nem fizette a tagságit. :)
Akkor az kb a Fidesz tagozat lenne más néven!
Pontosan az a lényege a Jobbiknak, hogy megértette hogy akik a rendszervarázslás a "nagy alku" idején kerültek hatalomra. Azokat zsebre vágta a nemzetközi nagytőke, és egy kapura játszanak, még ha két térfélen is!
És amíg ők vannak hatalmon, addig nem lesznek változások, mert ők nem a társadalmat szolgálják, hanem a nemzetközi nagytőkét.
Köszönöm, de hazátlan tolvajok nekem nem kellenek!
Nem ártana...
A mostani jobbik mást se csinál, mint amit az MSZP 8 évig: mocskolja a fideszt (meg persze az mszp-t is a látszat kedvéért...)
Undorító ez a demagóg gyűlölet- és dühkapmány, elegem volt abból is, amit az mszp csinált, és most már ők is? Miért szidják, rágalmazzák nonstop a mérsékelt jobboldalt?
Kb ennyire hitelesek, semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!