Tényleg el fog számoltatni a Fidesz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 16:58
1/10 anonim válasza:
Én nem hiszek benne.
Vagy lesznek tárgyalások, amik 8 évig húzódnak majd el...
2/10 anonim válasza:
Persze 1-100-ig:-))))
Viccet félretéve ,ez csak egy kampányfogás volt amit a Jobbiktól szedtek el.Így próbálva a Jobbikos szavazókat odafordítani.:-))
3/10 anonim válasza:
Utolsó ha igaz is szerintem igazán nem ez a fontos..mi nem sokra megyünk azzal hogy vkiket felelősségre vonnak másba adjanak inkább bele időt és energiát.
4/10 anonim válasza:
lehet, hogy lesz egy-két kirakatper, de a nagyhalak, mint a világon mindenütt, megússzák
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is bűnhődnie kéne azoknak, akiknek van takargatnivalójuk.
2010. ápr. 17. 17:20
6/10 anonim válasza:
"Szerintem akkor is bűnhődnie kéne azoknak, akiknek van takargatnivalójuk."
Ugyan már, hol élsz te?
Amiről te álmodsz, az nem a föld nevű bolygón létezik :D
7/10 anonim válasza:
És egészítsük ki azzal hogy nincs olyan hogy felszámoljuk a korrupciót mert az mindenhol van ahol emberi lények vannak.Az ujjal mutogatás meg a te ezt csináltad azt csináltad nem old meg semmit.Tenni kellene nem ígérgetni meg a múlt kísérteteivel foglalkozni.
8/10 anonim válasza:
Igen!
Tényleg el fog számoltatni a fidesz! Minket! ...mivel az előző kormány ezt meg azt csinálta, ezért emelkedni fog ez is az is...
Na Szebb jövőt!
L.
9/10 anonim válasza:
Majd csinálnak egy látszatmaszlagot, aminek semmi értelme. Nehezen lehetne tényleges elszámoltatás, ha a titkosításoka vonatkozó törvényt az mszp-vel együtt szavazták meg. Magyarul szembeköpték magukat....
10/10 anonim válasza:
Akkor a saját disznóságaikat is vállalniuk kéne, ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!