Újabb jobbik botrány?
Íme a konzervatív keresztény erkölcs meg testesítői.
Bort vedel, vizet prédikál.
mi van ez a válasz
kubatov ra?
mszp s átjelentkezésekre?
Meggyes Tamás ra?
Polgári Philip re?
és a többi botrányra?
Miért nem lepődök meg?
Védjétek csak védjétek
Hatalmas a linken a jobbikos plakát :D még nem is láttam :D
Persze lehet hülyeségeket csinálni, leinni magad és ilyesfajta fotókat készíteni, de nem egy közszereplőnek és főleg nem egy olyan közszereplőnek,akinek társai és saját maga valóban a kultúráról meg egyebekről prédikál.
Nyílván én sem botránkozom meg ilyen képeken, ha nem erről a papoló pártól lenne szó.
De a plakát hatalmas :D
"ha nem erről a papoló pártól lenne szó"
ez a "papoló párt" az egyetlen igaz magyar tiszta párt!
ennyit erről
A jobbikosoknak csak azért nem számít ez botránynak,mert ők is minden 7végén bebaxnak és lealacsonyodnak az emberi szintről valamiféle állatszintre.Ezt méltán tükrözi az eddigi hozzászólásaik is.
Persze a monitor előtt lehet mindenki jóerkölcsű,de én már(és a lakosság túlnyomó része)rájött milyen is a jobbikosok igazi arca.
"A jobbikosoknak csak azért nem számít ez botránynak,mert ők is minden 7végén bebaxnak és lealacsonyodnak az emberi szintről valamiféle állatszintre.Ezt méltán tükrözi az eddigi hozzászólásaik is.
Persze a monitor előtt lehet mindenki jóerkölcsű,de én már(és a lakosság túlnyomó része)rájött milyen is a jobbikosok igazi arca."
Tudd, tudd, tudd, hát tudd!
Már gyújtják az új háborút.
Vedd, vedd, vedd és vedd
Kézhez a fegyveredet!
A Magyarság ellen, ha áll a menet,
Hát küldd a pokolra a tisztjeidet,
Fordítsd rájuk a puska csövet!
Hogy vesszen, hogy vesszen a burzsoá rend.
Ez a láng, ez a harc új uralmat teremt...
félsz?
majd megtudod hol van a magyarok istene
a mocskolódásod lepereg
köpök rád
"és a lakosság túlnyomó része)rájött milyen is a jobbikosok igazi arca."
igen hál Istennek rájött
ezért szavaztak 2x annyian a pártra mint az EP választáson
és egyre többen leszünk
szépen lassan túlnövünk rajtatok :))
ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!