Orbán apó meddig fogja még irányítani a FIATAL demokraták szövetségét?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 17:23
1/11 anonim válasza:
Hangulat keltésen kívül mi értelme a kérdésnek? Avagy addig fogja irányítani amíg a baloldal úgy fog viselkedni mint valami dacos óvodás
2/11 anonim válasza:
Addig, amíg prezidenciális köztársaságot fog összehozni, és akkor már csak elnök úr lesz...
3/11 anonim válasza:
Amíg be nem vezetjük amerikai példára, hogy egy ember csak kétszer lehessen elnök.
4/11 anonim válasza:
Amíg meg nem döglik egészen biztosan ő lesz a párt feje. Utána jön majd a Lázár...
5/11 anonim válasza:
Az megvan, hogy már 1995 óta a párt nevében a Fidesz nem a Fiatal Demokraták Szövetségének rövidítése?
6/11 anonim válasza:
Ha nincs viktor, széthullik a párt.
8/11 anonim válasza:
Az hagyján, hogy nem fiatal, de demokrata? Helyesen VILLDESZ, azaz Vén Illiberális Demokraták Szövetsége lenne.
9/11 anonim válasza:
# 7:
A Fidesz jelentése abban a formában, ahogy 1995 óta használják a latin "hűség" szóból ered.
1995-ben először Fidesz - Magyar Polgári Párt lett a neve, majd 2003 óta Fidesz - Magyar Polgári Szövetség.
Egyszer nem láthattad hivatalosan leírva, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége - Magyar Polgári Szövetség.
10/11 anonim válasza:
#9:Azt tudtam,hogy Fidesz Magyar Polgári Párt lett a nevük,de arról eddig egy szót sem hallottam,olvastam,hogy maga a FIDESZ elnevezés mást jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!