Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem ráz ki a hideg, ha...

Csak engem ráz ki a hideg, ha belegondolok, hogy ez a zene 1998-ban,18 évvel ezelőtt készült?

2016. júl. 21. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
szóval te ez az akarunkértelmesrendszertes troll csávó vagy? merre bujkáltál?
2016. júl. 21. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Elkeserítően aktuális minden egyes sora, és '98 óta nem tudnék olyan évet, amikor ne ezt mondanám rá!
2016. júl. 21. 23:51
 3/7 A kérdező kommentje:

ma 23:50

Az előző kérdések között vki linkelt a csatornáról, és akkor kezdtem el nézni a videóit, nagyon beteg dolgok vannak itt!

Te ismered a készítőjét?

2016. júl. 21. 23:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Kamugeza, ez ugye most tényleg kamu! XD Hát Te eddig nem hallottál még akarunk értelmes rendszerről?
2016. júl. 21. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Kissé anakronisztikus, 1998-ban Gyurcsány még sehol sem volt. A zene maga elég általános, nem a Fideszről szól, hanem minden politikusról, akik már akkor is megérték a pénzük.

(Halkan megjegyzem, akkor a Fidesz még viszonylag normális párt volt.)

2016. júl. 22. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:
A Fidesz maga volt a liberalizmus. Ma Magyarországnak nincs is hozzá hasonló lázadó, liberális pártja.
2016. júl. 22. 07:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Innen lophatta gyurcsány a "qrva ország" kifejezést :)
2016. júl. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!