Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kaptok/kaptatok már feketén...

Ti kaptok/kaptatok már feketén fizetést?

Figyelt kérdés

Nekem eddig az összes munkahelyemen úgy volt, hogy viszonylag alacsony bérre voltam lejelentve, és az összes többit kaptam feketén KP-ban, ezt látom az ismerőseimnél is, ez nálatok is így van, vagy csak én vagyok olyan szférában, ahol ez a trend?

Mit lehet ez ellen tenni? A munka adóm nem fogja kifizetni tisztán ugyan azt a pénzt, örülök hogy legalább picit emberibb keresetem van, ja és nem utolsó sorban, hogy van munkám, tehát eszem ágában nincs ténylegesen fellépni ez ellen egymagamban, max annyit érnék el, hogy még ennyit sem keresnék, hogy elküldenének és keresnek valaki mást aki megkapja feketén!

2016. júl. 20. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egy nagy multinacionális cégnek dolgozok, egy fejvadász cégen keresztül (nem tudom, hogy van ez Magyarországon, de itt Erdélyben vannak fejvadász cégek, akik az igazi alkalmazó helyett alkalmaznak). Eddig mindig annyit kaptam, amennyit ért a keresetem, minden egyes fityinget leadóztak. Ha kapok túlórapénzt vagy bármiféle juttatásokat, azokat is leadózzák.
2016. júl. 21. 04:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én inkább azt nem értem, mi értelme adózni az államnak, ha úgyis csak stadiont épít belőle. Először az államnak kéne változni, utána jöhetnek a vállalkozók.
2016. júl. 21. 12:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Eddig mindig feketén jött a fizum fele, a mostani munkám az első, ahol másfél hónapig semmi feketézés, de pont 2 napja megjegyezte a főnök, hogy bejöhetek máskor is, maradhatok tovább is, és kifizet kápé. :)) Magyarország.
2016. júl. 21. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!