Nincs a választásnál valami hatékonyabb módszer a fidesz megdöntésére?
De én rohadtul nem akarom, hogy újra a baloldal kormányozzon. :/
Egyébként Vitya csak a Fletó örökségét vitte tovább, egy magasabb szinten (viadukt -> stadion).
A jelenlegi baloldal miatt választotta a nép 2/3-al a Fideszt. Igaz, hogy azóta újra és újra kiderült, hogy a Fidesz pofátlanul lop, de ugyanezt tette a baloldal is, illetve a baloldal pont ugyanolyan rakás kaka maradt(ha nem nagyobb), mint amilyen akkor volt, amikor leváltották.
Mindemellett a Fidesznek azért van pár normális intézkedése is (nem ilyenekre gondolok, hogy nyugdíjemelés hitelből, szociális juttatások emelése hitelből, migránssimogatás, ami mostanság nagyon megy a baloldalnak).
Szóval annak az okát, hogy nem tudjátok leváltani a Fideszt, kedves baloldaliak, magatokban kell keresnetek.
Ahogy én látom, egyre távolabb kerültök attól, hogy egy kormányváltás megtörténjen. Talán értelmes képviselőket kellene állítani a soraitokból, és akkor talán értelmes emberek is szavaznának rátok...
"Mindemellett a Fidesznek azért van pár normális intézkedése is"
Ezeket felsorolhatnád.Én 2010 óta követem nyomon,hogy mit alkotnak és csak 1 intézkedést(kerítés) tartok normálisnak*.
*Na jó; fél-normálisnak.Miért álltak volna meg itt a gazdasági bevándorlók(!),ha innen pár km-rel nyugatra,Ausztriában sokkal jobb az életszínvonal?...
""Ezeket felsorolhatnád.Én 2010 óta követem nyomon,hogy mit alkotnak és csak 1 intézkedést(kerítés) tartok normálisnak*""
Elég baj az neked!
Ha valóban követnéd a politikai- gazdasági eseményeket nem írnál ostobaságokat.
A Fidesz Magyarország első szabadon választott maffiakormánya, a korrupció szinonímája. Ehhez semmiféle előző rendszert hasonlítani nem lehet, teljesen egyedülálló.
Biztosan van mód a megdöntésére, de ehhez töketlenek az ellenzékeink. Fordított esetben a Fidesz már széjjelszedette volna az országot a kopaszaival meg a futballhuligánjaival. Az ellenzék meg még egy törvényes, kulturált utat sem pedzeget.
Csak elmélkednek arról, hogy Orbán Mo. első embere egy pszichiátriai kezelt, hogy a kormány illegitim az alkotmányával egyetemben, de nem kezdenek vele semmi érdemlegeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!