Ha a lengyel államfő halála nemzeti gyásznap, akkor június 4-e miért nem az?
Ugy csinaltok mintha a hataron tul elok olyan nagy nyomorban lennenek vagy nem is tudom. Szerintetek Magyarorszagon olyan marhajo a helyzet hogy sirassal telik el minden napjuk, hogy "jaj Istenem, miert nem lehetek most a hatar masik felen?"
Nagyon nagy hulyeseg. A szlovakok mind nagyon rendesek, az meg mas dolog hogy itt és ott is vannak idiotak akik megbelyegzik a masik nemzethez tartozokat.
Meghogy gyaszolni minket??
Méghogy Trianon idején nem haltak meg magyarok...
Fogalmatok sincs azokról az atrocitásokról, amiket el kellett szenvedniük a magyaroknak, amikor elcsatolták őket tőlünk.
Szabad volt a vásár, hiszen a tomboló nacionalizmus közepette nem igazán foglalkoztak azzal, hogy ők is emberek.
Persze, akkor csak büdös magyarok haltak meg, azt pedig nyugodtan el lehet felejteni nekünk, és hagyni, hogy a történelem szürke homályába vesszen az emlékük, hiszen ők egyáltalán nem fontosak...
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:15
trianon miatt nem egy ember halt meg, hanem egy egész nemzet! szerencsére a feltámadás küszöbén vagyunk
"trianon miatt nem egy ember halt meg, hanem egy egész nemzet! szerencsére a feltámadás küszöbén vagyunk"
Én nem úgy vettem észre, hogy nagyon támadnánk felfelé, vagy akárhova is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!