Ha kadétként (18 év alattiként) csatlakozom a Magyar Gárdához akkor mi történik? Mit kell csinálnom? Lehurrogás nem érdekel.
Néhány adat:
Kor:13
Magasság:193 cm körül
súly:85 kg
társalgási szinten beszélek angolul.
20:30:
:D
Köszönöm szépen:)
ma 20:30!
Az hogyy mit csinál valaki általában az ő dolga... az 1992/22-es törvény, értsd: Munka Törvénykönyve értelmében 13 évesen senkit nem lehet semmijen munkakörben alkalmazni... 14-16 év között csak szülői beleegyezéssel és iskolaidőn túl... 16 év fölött csak iskolaidőn kívül... A törvény hagy némi kivételt, de ezek szerintem jelen helyzetben nem állnak fönt...
Szóval a válasz egyértelműen nem...
Nem tudom ki rántotta le a hasznosságát azelőzőválaszomnak, csak erre a szórólaposztogatásra írtam, hogy még nem... noha nem emlékeztem pontosan a törvényre, mert a jegyzeteimet most nem hoztam haza, de akkor itt a törvény ide vonatkozó része szó szerint:
"72. § (1) Munkaviszonyt munkavállalóként az létesíthet, aki tizenhatodik életévét betöltötte.
(2) Korlátozottan cselekvőképes személy törvényes képviselőjének hozzájárulása nélkül is létesíthet munkaviszonyt.
(3) A munkaviszony szempontjából fiatal munkavállaló az, aki tizennyolcadik életévét még nem töltötte be.
(4) Munkaviszonyt létesíthet - az (1) bekezdéstől eltérően - a tizenötödik életévét betöltött, általános iskolában, szakiskolában, középiskolában nappali rendszerű képzés keretében tanulmányokat folytató tanuló az iskolai szünet alatt.
(5) A tizenhat éven aluli fiatal munkavállaló munkaviszony létesítéséhez törvényes képviselőjének hozzájárulása is szükséges.
(6) Az (1)-(5) bekezdésben foglalt rendelkezésektől érvényesen eltérni nem lehet.
(7) A tanköteles fiatal munkavállaló a gyámhatóság engedélye alapján, a külön jogszabályban meghatározott művészeti, sport-, modell- vagy hirdetési tevékenység keretében az (1) és a (4) bekezdésben meghatározott feltételektől eltérően is foglalkoztatható."
Kor:13
Magasság:193 cm körül
súly:85 kg
miféle mutáns lehetsz te? :o
Ha azt írta volna hogy:
Sziasztok!
Kor: 13
Magasság 193 cm körül
Súly: 85 kg
Ha csatlakozom a Habonim Dror cionista ifjúsági szervezethez, akkor mit kell csinálnom? Mi történik?
Akkor mit válaszolnátok? :D Csatlakozz nyugodtan! :DDDDDDDD
ehy nagy l*f*szt
te is magyarul beszélő muszlim vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!