Csak szerintem irritáló Vágó mióta beleütötte az orrát a politikába?
Eddig bírtam, értelmes embernek tartottam, de most olyan mint akinek fingja nincs semmiről, csak okoskodik, néhányan meg isszák a szavát, tipikus példája lett Vágó annak az érvelés technikai hibának, amikor azzal támasztjuk alá az érvünket, hogy egy okos ember is azt mondta.. a legjobban az verte ki a biztosítékot, amikor egyik műsorban kijelentette, hogy a jobbiknak nem volt programja választásokkor, lehet a jobbik programján vitázni, lehet Nem elfogadni, vagy hülyeségnek tartani, de ha még a létezésével sincs tisztában valaki, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy ennyire alul informáltan egyáltalán milyen jogon formál véleményt egy pártról?
Alapvetően Nem zavarna ha egy ember ennyire ostoba, hogy úgy megy el szavazni, Hogy vannak nagyobb pártok, amiknél még azzal sincs tisztában, hogy létezik programjuk, nem hogy a dokumentum tartalmával.. de Vágó egy ismert ember,felelősséggel tartozik a társadalom felé, és amikor politikáról magyaráz, illene informálódnia, mivel sok ember hisz neki, mert okosnak tartják.. aztán csodálkoznak, hogy teljesen hitelét veszti a baloldal! Már egy hitelesnek ismert ember sem képes bizalmat adni az ilyen dk szintű szörnyedvényeknek.. szóval gratulálok a Vágó úrnak, a sok okoskodás közben fel sem tűnik neki, hogy tovább rombolja a politikai bizalmat..
A Jobbiknak olyan nevetséges a programja, hogy nyugodtan lehet rá mondani, hogy valójában nincs is programjuk.
Körülbelül arról szól, hogy majd ők, a Jobbik, mindent megoldanak államilag és majd mindent ők irányítanak és majd mindent ők szabályoznak. Egy szép kis komcsi agymenés, annyit tudok róla mondani.
ma 19:57
Te olvastad a programjukat? És a többi párt programját? Hasonlítsd össze őket, és rájössz, picit sem nevetséges!
Igen, elolvastam a programjuk első 8 oldalát és annyi elég is volt belőle.
És nem, attól még nem lesz szuperfaszányos a programjuk, hogy a többi párté sem az.
Valaminek a minőségnélkülisége még nem tesz minőségivé valami mást. Ezt illene már felfogni.
Nem tudom, én mikor még csak a műsorokat vezette, már akkor hallottam, hogy oké, nagy koponya, remek műsorvezető, de egyébként egy hatalmas f_______lap, aki totál el van magától szállva.
Akkor én nem néztem volna ki belőle, most meg nagyon nem foglakozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!