Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal túlnyomórészt csak...

A baloldal túlnyomórészt csak a szegények körében népszerű?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Sajnos nem.

Eredetileg tényleg ez lenne a lényege, de Magyarországon a liberalizmus jelenti a baloldalt.

2016. júl. 9. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én az olyan jobbosokat nem szeretem, akik mindennek lehordják a "pigmenteseket", viszont magukat sokkal különbnek állítják be, aztán kiderül róluk, hogy nagy szélhámosok, lehuzzák az embert anyagilag, túlszámláznak mindent, illetve számlát eleve nem is adnak semmiről, ott csalnak ahol tudnak.. Na az ilyen embereket semmivel sem tartom különbnek azoknál, akiket ők utálnak.
2016. júl. 9. 23:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A baloldal elég sok mindent foglal magába. De ha kifejezetten a liberalizmusra gondolsz, akkor nem, nem a szegények sportja. Csak h értsd: a liberalizmus mindenkinek azonos jogokat adna. Ez olyan, mint mikor megszabjuk, h útlevél kivétel nélkül minden polgárnak jár. De a szegényeknek hiába van útlevelük, ha pénzük nincs az utazáshoz. Szóval kell h legyenek eszközeink, ahoz h a szabadságjogainkat érvényesíteni tudjuk. Eszközeik meg pont a szegényknek nincsenek. A szocializmus az meg egy más tészta, semmi köze a liberalizmushoz.
2016. júl. 10. 00:17
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

Alapszabály.

Középosztály: jobboldal

Nagyon szegények és nagyon gazdagok: baloldal.

Ez már régen is ìgy volt.

2016. júl. 10. 00:34
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

Inkább főként az idősebb korosztály körében. A romákat sem mondanám túl nagy balosnak, mert egyrészt alig követik a politikát, másrészt oda szavaznak, aki éppen oszt nekik valamit.

Inkább az a fura, hogy amikor megkérdezek egy balost, hogy mi miatt MSZP támogató, akkor a válaszok:

-Mert Orbán sz*r.

-Mert Orbánék lopnak.

-Félelemben tartják a népet. (???)

-Nincs más balos párt.

Szóval olyat nem hallok szinte sohasem, hogy "Az mszp programjának ezzel és ezzel a pontjával egyetértek, és ezért szavazok rájuk".

2016. júl. 10. 10:29
 16/21 anonim ***** válasza:
94%

"Szóval olyat nem hallok szinte sohasem, hogy "Az mszp programjának ezzel és ezzel a pontjával egyetértek, és ezért szavazok rájuk"."

Ennyire naiv vagy? Az emberek 90%-ának fogalma nincs igazábóé arról, hogy miért szavaz egy adott pártra, a fideszesek is csak annyit tudnak, hogy mocskosballibsik, meg ha emlékszel 2010-ben és 14-ben is úgy nyert választást a Fidesz, hogy nem mondott semmit abból, hogy mit tervez! Lényegében véve az emberek érzések alapján szavaznak, ez valahol szomorú, hiszen a többpárti demokráciának épp az lenne a lényege, hogy programok és irányok döntsenek egy választáson, de az jól láthatóan nem működik, amelyik párt programmal kampányol, az csak arra jó, hogy a riválisok kiragadjank belőle egy-két dolgot és azzal rémisztgessék meg feltüzeljék a saját szavazóikat, hogy milyen rettenetes dolgok fognak történni, ha X párt kerül a hatalom közelébe.

Meg amire még ügyelni kell, hogy a kézivezérelt médiáddal tematizáld a közbeszédet, ha ma megkérdezel egy fideszest, hogy miért szavaz a Fideszre, sok azt fogja mondani, hogy mert ők nem telepítenek be migránsokat, tényleg? És mi van a belebegtetett százezerszám behozott vendégmunkással? Ja, hogy erről a fideszes média hallgat...

2016. júl. 10. 11:22
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

"sok azt fogja mondani, hogy mert ők nem telepítenek be migránsokat, tényleg? És mi van a belebegtetett százezerszám behozott vendégmunkással? Ja, hogy erről a fideszes média hallgat...

"

ennyire ostoba , vagy ennyire aljas vagy?

kicsit sem mindegy, hogy holnaptól kalányos alehandró kulturrokonsága, vagy európai értékrendű dolgozni akaró emberek lesznek-e a szomszédaid

senkinek nem lett volna semmi baja a migránsokkal, hogyha amúgy nem analfabéta segélyen kuncsorgók lettek volna tömegesen...

számtalan érv szól még a fidesz mellett...

pl hogy nem forgat ki a vagyonomból már a személyi jövedelemadó fizetésénél

pl hogy nem a munkanélküliképző szakokat támogatja a felsőoktatásban

pl hogy nem a sok éve húzódó ejráérünk arra még közalkalmazott érteliség rinyájával kapcsolatban nem megy bele érzelmi kérdésekbe

vagy mondjuk mert növeli a városliget zöldterületét ;)

2016. júl. 10. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Nézd kedves "barátom" válaszolnék, a "vádakra", de sajnos megtanultam, hogy a harmincegynéhány százalékos "Fideszmenekkel" nem érdemes vitatkozni, mert süketek vagytok mint az ágyú és annyira láttok tisztán a világ dolgaiban mint egy látássérült vakond.

Régebben voltam olyan hülye, hogy vállalkoztam rá, ma már tapasztaltabb vagyok ennél, mert tudom, hogy nálatok a csakafideszcsakafideszcsakafidesz mantra pörög és ez pont annyira kell ide mint Felcsútra a kisvasút zakatolása, tehát semennyire.

2016. júl. 10. 13:22
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

hhahahahah 0 érv 6 mondat személyeskedés

tipikus baller barom

2016. júl. 10. 13:24
 20/21 MolotovPunk ***** válasza:
100%

A 17-es Fideszes emberke ostobaságokat beszél.

Pont a Fidesz volt az,aki hatalomra kerülése után elvette az adójóváírást és még sorolhatnám miket...

(Pótlékok sem olyanok,mint régen.)Rosszabbak lettek.

Baloldal alatt többet kerestem havi szinten kb úgy 11-12 ezer forinttal...

Az adókulcsuk is jobb volt nekik,mert ott többkulcsos adórendszer volt.

2016. júl. 10. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!