Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosok a kudarcukért...

A jobbikosok a kudarcukért most a nyugdíjasokat okolják?

Figyelt kérdés

Tényleg elhíték hogy megelőznek egy rendszerváltózás óta működő pártot?

Nem tudják lenyelni a békát?

2010. ápr. 14. 22:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Rettentő nagy kudarc bejutni a parlamentbe :D
2010. ápr. 14. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
22.27.,-nek.Tévedsz,mert én értek a gazdasághoz.Te viszont és a társaid nem.De ezt már konkrétan megmagyaráztam,és velem együtt mások is az elmúlt hónapokban.Arra,hogy igazam van,idővel te is rájössz majd.
2010. ápr. 14. 22:50
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

A jobbik épp, hogy erősődni fog, mert azok a fiatalok felnőnek és szavazóképesek lesznek akiknek a jövőképét elvették. Az mszp-t zömmel a nyugdíjasok támogatják, akik kivonultak már az élet színpadáról. A fideszt _zömmel_ a 30-40-50-esek akiknek már családjuk, egzisztenciájuk, vagy...(vagy épp nincs), de némileg stabilabb helyzetben vannak. A mai fiatal mit lát? Esélytelenséget arra, hogy elkezdje az életét, családot alapítson. A cigányokkal sokkal több konfortálódása van a suli, utcai séták, bulik alatt. 30-40-50-es korosztály azért valljuk be, ebből általában kimarad. Ugyanakkor a fiatalok agya nincsen annyira átformálva az előző rendszer ideilógiáira.

Az mpsz-s nyugdíjasok koruknál fogva egyre csak fogynak (bár ismerem 82 éves jobbikos mamikát is, nem egyet); a jobbikos fiatalok pedig egyre nőnek és más szemmel nézik a történelmet. Ismerik a netet, utána tudnak olvasni dolgoknak nem csak vakon elhinni amit az az aktuális rendszer "lediktált" a történelemkönyvekbe.

Az utóbbi gondolatot egy történelemtanár is megerősítette.

2010. ápr. 14. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:
vagy...=van...
2010. ápr. 14. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:

22.27.,-nek.Tévedsz,mert én értek a gazdasághoz.Te viszont és a társaid nem.De ezt már konkrétan megmagyaráztam,és velem együtt mások is az elmúlt hónapokban.Arra,hogy igazam van,idővel te is rájössz majd

A te lózúngjaid ott merülnek ki hogy adócsökkentés = új munkahely. De a mélyeb hatásokba bele sem szagolsz.

Egyszerűen ha már valami nem 1× 1 ahoz már semmi közöd.

A fogyasztási végfelhasználók hatásait, a fogysztásnak a meoszlását és semmi mélyebbet nem vagy képes megérteni.

Szóval nagyon felületes vagy, és a gadaságban a felületesség a legnagyobb veszély. És most pontosan ennek a veszélynek teszi ki magát a magyar társadalom a Fidesszel kapcsolatban. Hiszen van egy párt aki nem felépíteni akarja az alsó rétegek fogyasztásából fakadóan a középosztályt, hanem elhalmozott adókedvezményekkel alapnélkül összetákolni.

Miközben sem a beső keresletre sem az import fogyasztásra nincs tekintettel.

Nevetséges.

2010. ápr. 14. 23:00
 16/20 anonim ***** válasza:

"Tényleg elhíték hogy megelőznek egy rendszerváltózás óta működő pártot?

Nem tudják lenyelni a békát?"

még mindig azt hisszük

meg fogjuk előzni most se sok kellett

de ugye lefizették a cigányokat 2

legközelebb.... tényleg azt hiszed feladjuk?

2010. ápr. 14. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:
A nyugdíjasokon kívül nem sokan szavaztak az Mszp-re, tehát jogos. Kár, hogy őket is szeretné, szerette volna megvédeni a Jobbik.
2010. ápr. 15. 00:20
 18/20 anonim ***** válasza:
én azért okolom a nyugdíjasokat, amiért az mszp még mindig ennyit tudott elérni... meg lehet nézni, ennyi nyugdíjas és cigány van az országban, plusz elvétve 1-2, aki egyik sem (még mielőtt jönnének itt a reakciók, h Ödönke vagyok 28 éves és mszps és nem cigány)
2010. ápr. 15. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdezőkém, látom a helyesírás nagy divat felétek, csak éppen rád nem ragadt belőle semmi. Egyébként miért kudarc hátszél nélkül 16%-ot elérni? Ezt elmagyaráznád?
2010. ápr. 15. 09:54
 20/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként miért kudarc hátszél nélkül 16%-ot elérni?"

Szerintem azért gondolja az MSZP kudarcnak a Jobbik eredményét, mert ha az ő 19%-uk kudarc, akkor a 17 méginkább az. Holott ég és föld a két párt. Mind szavazóbázisban, mind anyagi lehetőségek terén. És egy kampánynál főleg ez utóbbi számít...

2010. ápr. 15. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!