Mit gondoltok a Magyarországon egyre jobban elharapódzó fasizmusról? Küzdeni kell ellene!
Nekem ez egyáltalán nem vicces. Autista az unokaöcsém, s örülök, ha egyszer ennyire meg fog tanulni beszélni.
Ok tanukjon meg beszélni, de ne legyen egyből film csillag!
ezek vagytok ti jobbikosok... szánalmas kis SENKIK! Egyértelmű, hogy a férfi a videón valamilyen fogyatékossággal él együtt, de nemtek ez vicces...
Habár most már nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban az életben. Ő, vagy ti... Szerintem Ő....
"ezek vagytok ti jobbikosok... szánalmas kis SENKIK! Egyértelmű, hogy a férfi a videón valamilyen fogyatékossággal él együtt, de nemtek ez vicces...
Habár most már nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban az életben. Ő, vagy ti... Szerintem Ő...."
És igen! elérkeztünk a pillanathoz, hogy aki kineveti ezt a retardáltat az Jobbikos! Köszönjük Emese! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!