Az lmp egy smileval hülyítette be a pesti liberálisokat?
rajzol egy mosolygós fejet és az össze "értelmiségi" liberális már X el is
pedig a programjában nem kimondottan szabad piac támogató párt...
lás csodát megadóztatná a multikat:O
lmp egy nagy kotyvassz mindenből csipeget egy picit hogy minél többen szavazzanak rájuk....
csak ha majd elkezd politizálni akkor majd valamelyik oldal mindig csalódni fog
(ezt elemzők mondják)
" 12:15 - Nem, a többit ugyanis nem olvastad el, vagy értelmezni nem tudtad. A liberalizmus lényege az lenne, hogy kapjunk lehetőséget és ne szorítsanak be minket a vackunkba, ezzel pedig igenis lennének lehetőségek, most hol van?"
a liberális
szabad piacot akar
esélyegyenlőséget
és mindent akar
a többség rovására
12:34 - Ha odamegy hozzád egy nagydarab, kigyúrt csávó, és azt mondja magáról, hogy ő atomfizikus, majd minden további nélkül orrbavág, és ezt megismétli nap mint nap, akkor azt is el fogod hinni, hogy minden atomfizikus erőszakos, sötét bunkó?
Mert kb. ugyanígy viszonyult az SZDSZ a liberalizmushoz, mint a fenti példában a nagydarab, kigyúrt csávó az atomfizikusokhoz.
Hát most erre mit mondjak. Ha azt látom, hogy hasonló kigyúrt (és esetleg nem kigyúrt), magukat atomfizikusként identifikáló csávók következetesen ilyen irányban nyilatkozgatnak a tévében, ilyeneket írnak a honlapjaikon, sőt másokkal is rendre megcsinálják, akkor bizony azt fogom hinni.
Sokszor, sok helyen leírtam már, hogy várom azokat a liberálisokat, akik határozottan elutasítják az SZDSZ család- és erkölcsellenes politikáját és törekvéseit, de hiába vártam, csak egységliberális dumát, meg nácizást kaptam.
Egyébként itt [link] leírom, hogy tudom a különbséget. Kár, hogy más nem tudja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!