Szerintetek ki volt a legjobb miniszterelnök eddig?
19-20 szazad kozott egyertelmuen a Kadar rendszer volt magasan s legjobb ido nekunk magyaroknak !!!!
Kiemelkedoen jobb volt mint akarmelyik orszag vezetoje!!!!
Csak anyi 1 ft - 1 svajci frankot ert ...
Vicc es meg merik szidni azt a rendszert es a Kadar korszakot !!!!!
Szerintem is a Kádár volt a legjobb,akkor még 1.20 volt a sportszelet.
De itt van sorban,Orbán miniszter az utolsó aki most van.
Szerintem Szálasi Ferenc sem volt rossz
13.
Tomeggyilkos hazaarulo volt mindketto, aki erre vevo, annal jol megfernek egyutt.
A legjobb miniszterelnök Orbán Viktor 1945 óta.
A komcsik persze szidják őt mint a bokrot, mert ő nem úgy táncol ahogy Brüsszelből fütyülnek.
# 16/17 Időpont ma 22:36
Nem is hallottam még a párttársaitól, hogy szidnák, miről beszélsz? Melyik szidta?
Kadar korszakban volt rend fegyelem , es a szegenyeknek kedvezett a rendszer ez az volt az alapja !!!
Ami demokratikus korszakban az a lenyeg hogy mindenki lopjon csaljon raboljon , raadasul oriasi kulonbseg van a szegenyek es a gazdagok kozott ez regen nem volt !!!
Se hajlektalan se rasszizmus !!!
Ha okosabbak a magyarok akkor most a vilaglegnagyobb hatalmanak a modern kommunizmus rendszereben elnenk mint kina !!!
De ott sok a pancser tolvaj aki szetlopja magat errol szol a mai politika !!! Bortonbe kenne vinni a 90 szazalekat a politikusoknak!!!
Hozza teszem a mostani politikusok ingyen tanulhattak stb es meg merik szidni.. Ma tanulj ingyen stb stb stb ...
1980 -2000 generacio azt se fogja tudni milyen is volt a kommunizmus magyarorszagon mert a sok rohadek felti a penzet es s hazugsagot tanitjak nekik !!!!
# 19/19 Időpont ma 23:04
Láthatóan neked is fogalmad sincs róla. A 93 az életkor, vagy a születési éved? Mert előbbi esetben szenilis vagy, utóbbi esetben meg ugyanaz a korosztály vagy, akit megemlítettél, hogy semmit se tud a szocializmusról.
Látod, még annyit se tudsz, hogy itt nem volt kommunizmus. Sőt, sehol a világon nincs.
(talán egy eldugott afrikai törzset, meg tibeti kolostort kivéve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!