Szerinted is ügyes emberek vannak a Jobbik vezetésében?
"A kérdező kommentje:
Kedves előző. A Jobbik programjában sehol sincs, hogy a zsidókat elüldözik innen, és az sincs benne, hogy a cigányokat is. Ezt mondjátok legalábbis. A saját táboroddal mondasz ellentétes dolgokat."
cigányok egyenlő félként való kezelése szerinted egyenlő az elüldözéssel? persze lehet, hogy ettől elmenekülnek, de az már az Ő VÁLASZTÁSUK, hogy elmennek minthogy tisztességesen éljenek.
a zsidó kisebbséget senki sem akarja elüldözni. Soha senki nem beszélt róluk. Kicsit gáz, hogy a multikat a politikusokat és gazdag pénzéhes tőkéseket lezsidózzák, mert ezzel a kisebbséget sértik akik tisztességesek esetleg, de ezt nem itthon találták ki.
elég megnézni egy family guy-t amerikai rajzfilmsorozat, amiben folyamatosan gúnyolódnak a zsidókon, hogy pénzéhesek. valszeg ebből jött az, hogy lezsidózzák a pénzéhes embereket.
arra nem találsz bizonyítékot, hogy a zsidó kisebbséggel bármi terve lenne a jobbiknak.
A zsidózás amúgy ugyanolyan mint nálatok a nácizás, vagy komcsizás, stb.. bár én egyikkel sem élek.
amúgy ugyanígy megsérted a valódi nácikat és fasisztákat is, ha lenácizod meg fasisztázod a jobbikosokat.
"arra nem találsz bizonyítékot, hogy a zsidó kisebbséggel bármi terve lenne a jobbiknak."
Sehol sem írtam ilyet. Azt írtam, hogy az adott hsz is j példa volt arra, hogy a jobbikos szavazókat általában zsidóellenesnek tartó előítéletek nem csak úgy véletlenül születtek, hanem megvannak a kőkemény alapjai.
"A zsidózás amúgy ugyanolyan mint nálatok a nácizás, vagy komcsizás, stb.. bár én egyikkel sem élek. "
Hát, szerintem pl. amikor olyan primitív f*szokat lerasszistázok, akik olyasmiket irkálnak, hogy a zsidókat végre kiebrudaljuk az országból, meg a zsidók élősködők, akkor ez a véleményem nem csak olyan zsigeri beírás, hanem némiképp megalapozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!