Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted is ügyes emberek...

Szerinted is ügyes emberek vannak a Jobbik vezetésében?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, mert olyan ügyesen befolyásoltak 800e embert, akik bármit megtesznek a párttért. Ügyesen elszigetelték ezeket a szavazókat az összes többi párttól. Először az SZDSZ-t támadták, majd MSZP-t, utána a FIDESZ-t végül most az LMP-t, hogy bejutottak. A másik, hogy mindent ki tudnak magyarázni, a szavazók pedig vakon követik őket. A kuruc.info sem volt rossz húzás Nováktól, ezzel is befolyásoltak/befolyásolnak jópár embert. A szavazóik pedig nem vesznek észre semmit a befolyásolásról. Ehhez azért nem kis tehetség kell, nem?
2010. ápr. 14. 10:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Kedves előző. A Jobbik programjában sehol sincs, hogy a zsidókat elüldözik innen, és az sincs benne, hogy a cigányokat is. Ezt mondjátok legalábbis. A saját táboroddal mondasz ellentétes dolgokat.
2010. ápr. 14. 14:51
 22/29 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen, a Jobbik vezetése kiváló. A kérdező viszont súlyos jobbik ellenességben szenved.
2010. ápr. 14. 14:52
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
De a politikából mindenképpen ki akarják iktatni őket....És finoman meg lett mondva a zsidóknak, hogy el lehet húzni innen...
2010. ápr. 14. 15:00
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

"A kérdező kommentje:

Kedves előző. A Jobbik programjában sehol sincs, hogy a zsidókat elüldözik innen, és az sincs benne, hogy a cigányokat is. Ezt mondjátok legalábbis. A saját táboroddal mondasz ellentétes dolgokat."

cigányok egyenlő félként való kezelése szerinted egyenlő az elüldözéssel? persze lehet, hogy ettől elmenekülnek, de az már az Ő VÁLASZTÁSUK, hogy elmennek minthogy tisztességesen éljenek.

a zsidó kisebbséget senki sem akarja elüldözni. Soha senki nem beszélt róluk. Kicsit gáz, hogy a multikat a politikusokat és gazdag pénzéhes tőkéseket lezsidózzák, mert ezzel a kisebbséget sértik akik tisztességesek esetleg, de ezt nem itthon találták ki.

elég megnézni egy family guy-t amerikai rajzfilmsorozat, amiben folyamatosan gúnyolódnak a zsidókon, hogy pénzéhesek. valszeg ebből jött az, hogy lezsidózzák a pénzéhes embereket.

arra nem találsz bizonyítékot, hogy a zsidó kisebbséggel bármi terve lenne a jobbiknak.

A zsidózás amúgy ugyanolyan mint nálatok a nácizás, vagy komcsizás, stb.. bár én egyikkel sem élek.

amúgy ugyanígy megsérted a valódi nácikat és fasisztákat is, ha lenácizod meg fasisztázod a jobbikosokat.

2010. ápr. 14. 15:04
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!!!
2010. ápr. 14. 20:08
 26/29 anonim ***** válasza:
53%

"arra nem találsz bizonyítékot, hogy a zsidó kisebbséggel bármi terve lenne a jobbiknak."

Sehol sem írtam ilyet. Azt írtam, hogy az adott hsz is j példa volt arra, hogy a jobbikos szavazókat általában zsidóellenesnek tartó előítéletek nem csak úgy véletlenül születtek, hanem megvannak a kőkemény alapjai.

"A zsidózás amúgy ugyanolyan mint nálatok a nácizás, vagy komcsizás, stb.. bár én egyikkel sem élek. "

Hát, szerintem pl. amikor olyan primitív f*szokat lerasszistázok, akik olyasmiket irkálnak, hogy a zsidókat végre kiebrudaljuk az országból, meg a zsidók élősködők, akkor ez a véleményem nem csak olyan zsigeri beírás, hanem némiképp megalapozott.

2010. ápr. 14. 21:31
 27/29 anonim ***** válasza:
27%
szerintem kissé ügyetlenek vannak a jobbikban.
2010. ápr. 21. 19:21
 28/29 anonim ***** válasza:
21%
jobbik egy bohóc párt.
2010. ápr. 21. 21:05
 29/29 anonim ***** válasza:
Ügyesek? Mint pl egy 23 éves jogászhalgató akinek semmi élettapasztalata, ha úgy veszük ügyesen eladja a nem létező szakmai tudását.
2010. ápr. 21. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!