Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hiteles tud -e maradni úgy...

Hiteles tud -e maradni úgy egy politikus, hogy a család szentségét emlegeti de közben fotók szerint szeretőt tart? És ez bármelyik pol-ra vonatkozik ez a kérdésem.

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 28. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez a politikai újságírás legalja

[link]

2016. jún. 28. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Eleve magánügyi,párkapcsolati dolgokba ne kellene állást foglalni egy politikusnak sem,mert az csak egy nagy demagógiára ad esélyt.

A munkáját végezze jól,aztán,hogy a családjában mit csinál az engem nem érdekel,ha a felesége eltűri neki vagy éppen megengedi,az ő dolguk..

2016. jún. 28. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

"A munkáját végezze jól,aztán,hogy a családjában mit csinál az engem nem érdekel,ha a felesége eltűri neki vagy éppen megengedi,az ő dolguk.."

Ezt is megértük, a jobbikos politikust egy klasszikus liberális "magánügyes" érveléssel védenek! :-D

De nagyot fordult a világ arrafelé.

"Mi vagyunk a jövő!" helyett "Mi vagyunk a parlamentben, szavazz ránk, hoyg több legyen a pénz!"

Egyébként meg nincs új a Nap alatt, csak megfigyeltem, hogyha egy balos vagy fideszes politikusokra mondod, hogy gerinctelen képmutatók, akkor mindenki helyesel, ha a jobbikosokra, akkor a jobbikosok nekiállnak visítani, hogy nem is, meg ilyenkor rögtön jön a magánélet szentsége duma. Hát nem, főleg a jobbikosok akarják, hogy eltűnjön a "liberális kettősmérce" -tehát a racionális alapon történő mérlegelés-, de ilyenkor úgy mosdatjátok a szennyest, hogy öröm nézni.

2016. jún. 28. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,de a magyar politikusok között ettől függetlenül is olyan a "hiteles politikus",mint a fehér holló.
2016. jún. 29. 00:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Az az érdekes, hogy az ilyen figurák mind a keresztyén jobboldalról tűnnek fel. Ahogy a tütükéző, szipókázók is érdekes módon.
2016. jún. 29. 08:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Mondhatnánk hogy egy politikus aki a családról beszél éljen monogám szerető-mentes életet. De azért az áltagban lehet nem így van. És mennyi lehet ami ki sem derül.

Végülis aki nem jobboldali sztem az sem élhet kicsapongóan szabados nemi életet. De legalább a politikájával nem annyira ellentétes, mint a konzervatívoknál.

2016. jún. 29. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!