Fideszesek! Ha ez a Fidesz akkora király párt hogy lehet hogy közületek többen a két előző választáson az MSZP-re szavaztak?
Figyelt kérdés
Merthogy ugye valaki mégiscsak megszavazta az MSZPt kétszer is, márpedig az nem én voltam..2010. ápr. 13. 22:18
11/24 A kérdező kommentje:
22:23 al egyetértek. Előrébb ezáltal biztos hogy nem léptek pláne értelmi szinten. :)
2010. ápr. 13. 22:27
12/24 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok. 2x az MSZP-re szavaztam, de már nagyon elvesztettem irántuk a bizalmamat, és ha már a Fidesz annyit tépte a száját, hogy ők bizony jobban csinálnák, tessék, itt a lehetőség. Most támogattam én is őket, bizonyítsák be, hogy ők jobbak. Hát én ezért.
13/24 anonim válasza:
Meg nem is én!Nagy gyökér vagy ezzel a hülye kérdéseddel együtt:)))Kérdezd a sok ökröt, akik rá szavaztak a komcsikra!Hihetelen mélységű kérdések ezek itt.Ezeket hogy tudod kiagyalni?Vagy segít valaki?Ez nagyjából azt jelenti,ha valaki Mercedest választ, a büdös életbe nem venne BMW-t és fordítva is így van!!!De gondolj amit akarsz!Csak már unalmas az agynélküliség...
14/24 anonim válasza:
Én 2002-ben az MSZP-re szavaztam, mert pl. ingyen nyelvvizsgát igértek és a fiam akkor volt gimnazista.
Az is jól jött, hogy eltörölték a tv adót.
De mióta a Medgyessyt fölváltotta a Gyurcsány, azóta inkább a FIDESZ-re szavazok.
15/24 A kérdező kommentje:
22:31 te legalább őszinte vagy elismerésem neked! :)
Fel is pontoztalak :)
2010. ápr. 13. 22:35
16/24 A kérdező kommentje:
22:34 akkor agy nélkül ne írkálj ide. :)
2010. ápr. 13. 22:36
17/24 anonim válasza:
Kérdező, engem inkább az érdekelne, hogy akik e két párt között váltogatják a szavazatukat, azoknak más alternatíva nincs a választékból?
18/24 anonim válasza:
A 22:31-est én is korrekt embernek tartom, pedig én baromi kritikus vagyok. Ezerszer becsülendőbb és korrekt emberek, akik beismerik a hibájukat, mint akik még mindig görcsösen imádják az MSZP-t, már maguk sem tudják miért.
19/24 A kérdező kommentje:
22:34 81% téged is felpontoztalak :)
2010. ápr. 13. 22:37
20/24 A kérdező kommentje:
74es van. És biztosan volt is aki másra szavazott. Nemis úgy tettem fel a kérdést mért szavaztak a fideszesek az MSZP re, hanem hogy közülük többen. De erre jönnek ide háborogni mert magára vette az is aki nem MSZPre szavazott.
2010. ápr. 13. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!