Nem lehetne, hogy ideológiai alapon vonják az adókat?
Így is sok hozzájárulást fizetnek a baloldaliak is. Abban is igazuk van, hogy a többkulcsos adó az igazságos. Nem véletlen, hogy a gazdagabb államokban sincs egykulcsos adó.
Nem vagyok baloldali, de Fideszes sem.
"A jobboldali sokgyerekes meg tartsa el a gyerekeit,ne az adófizetők pénzén családozzon!"
De buta vagy, azta XDD
Ilyen felsőbbrendűségi képzeteid vannak, hogy csak a liberók dolgoznak vagy mi..szánalom..phű
szerintem egy fideszes intézkedésnek sem balos célja volt
nyilván valóan szükség van egy közoktatásra és egy közegészségügyre
nem azért, mert jár, hanem sok ágon üt vissza, ha ezeket nem fizetjük ki
DE! nem minden áron, és ne is kell az államnak a piacon elérhető legjobbra állami összegekből törekednie
szerintem a színvonal-költség függvény bőven nem lineáris, ahogy egyesek itt beállítják
Miféle nyugdíjat?
65év felett jár a nyugdíj,40 év munakviszony után.
A férfiak átlag életkora 67 év körül van.
A sok adó,amit egy egyedülállótól levonnak abból ő magát simán eltudná tartani,és félre is tudna tenni öreg korára,ha a nagycsaládosoknak nem adnák oda.
Mindenki annyi gyereket vállaljon,amennyit eltud tartani,ha nem tudod eltartani,akkor menj az milliomos munkáltatódhoz,majd ő ad neked magasabb fizut!
Érdekes,hogy a sok jobboldali segélyellenes nem tüntet a családimsegélyek ellen.
Egy egyedülálló élete során sokkal több adót fizet,még a családos felveszi a sok segélyt,sokszor a minimálbérre bejelentett milliókat kereső is,és mások pénzéből veszi a gyerekének az iphonet és hasonlókat.
A gyereked meg bármikor elmehet külföldre dolgozni,semmi nem tiltja.
Szóval szüntessük meg a sok adót,és vállaljon gyereket az,akinek erre pénze van,ha nincs akkor meg meg egyéni szocprobléma,nekem semmi közöm hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!