Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnél Jobbik-Mszp helycser...

Szeretnél Jobbik-Mszp helycserét? ^^

Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne, ha a Jobbik lenne a 2. az Mszp helyett, de nem túl sok esély van rá.
2010. ápr. 13. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Ennek még be kell érnie. Egy két Jobbikos intézkedés után, ami sikerül is, megfordulhat az állás, és a Jobbik lesz támogatottabb.
2010. ápr. 13. 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 13. 21:32
 13/24 anonim ***** válasza:
75%

". VOlt egyáltalán olyan hely, ahol a jobbik az MSZP előtt végzett?

"

csak a fél Magyarországon :)

2010. ápr. 13. 23:11
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Jó lenne xd

Vagy ha én helyet cserélheték Orbánnal xd

2010. ápr. 13. 23:27
 15/24 anonim ***** válasza:
15%
Nem, inkabb egy LMP-Jobbik cseret! Sot meginkabb egy LMP-MSzP-Jobbik cseret...
2010. ápr. 14. 07:33
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Igen, és még van is egy kicsi esély rá. (Lásd pl. Borsodban, ahol sok helyen a Jobbik a második a Fidesz után.)

Bár ami igaz, az igaz, én a magam részéről Fidesz-párti vagyok. Azt azonban nem bánnám, ha ott, ahol nem a Fidesz győz a második fordulóban, inkább a Jobbik győzzön, mint az MSZP.

A Jobbik számomra csak akkor lesz teljesen elfogadható párt, ha megtanul normális hangnemben kommunikálni, és befejezi az etnikai alapú megkülönböztetést. Meglátjuk, mire megy a Parlamentben. Az MSZP-ről ugyebár már tudjuk, mit csinál a Parlamenten belül. Nos abból én a magam részéről nem kérek. Az idei választások legnagyobb sikere az az, hogy végre az ország háromnegyede kijelentette, hogy olyan kormányt többé nem akar, mint amilyen az MSZP volt 8 évig. Idén már sem a hazugságok, sem a paktumok nem segíthetnek az MSZP-n.

A másik nagy öröm számomra az SZDSZ kiesése. Soha ennél kártékonyabb párt nem volt a rendszerváltás óta. Az, hogy végül megsemmisült, az azt jelzi, hogy az ország nem kér azokból, akik az alapvető erkölcsi értékrenddel akarnak tudatosan szembe menni.

2010. ápr. 15. 17:42
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon szeretném. Az MSZP egy darab szavazatot sem érdemelne.
2010. ápr. 15. 18:31
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
A Jobbik simán második lenne, ha a hülye fővárosiak megtanulnának végre gondolkodni is. A Szanyi Tiborra szavazók pedig főleg szégyelljék magukat!
2010. ápr. 15. 18:34
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsere, minden felmeres szerint a fovarosiak a legtanultabbak... Ezert nem szavaznak a Jobbikra...
2010. ápr. 15. 18:54
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Budapestet szádra ne vedd te suttyó p@raszt, húzzál vissza Röcsögére aztán ott mondjad az anyád szemébe, hogy miért a FIDESZ-re szavazott!!!

1. FIDESZ

2. Jobbik

4. MASZOP

3. LMP

A számozási sorrendbe azt tettem, ami jobb lenne...

2010. ápr. 15. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!