Hogy van, hogy a balosok szerint nem lehet büszkének lenni a nemzeti identitás (unk) ra, de szexuális orientációra igen?
21.24
nem tudom milyen szexualitás magánügyről beszélsz. manapság még egy üdítőt is szexualitással adnak el. ki van hegyezve erre az egész társadalom. csak ezt észre sem veszed már. ehhez képest a melegek egyszer egy évben felvonulnak és azzal hirdetik a szexualitásukat? ne viccelj már.
22.01
Erika, hol írtam azt hogy meleg vagyok?
Pár napig nem néztem rá a politikai kérdésekre, de látom a szokásos liberálisozás, balososzás "olyandolgotadunkabaloldal/liberálisokszájábaamitsosemmondtak" típusú kérdések maradtak. De legyünk pozitívak, ilyen kérdések mindig olyan bohócokat hoz elő, hogy csuda pl. 16-os válaszoló! Köszi, rég röhögtem ilyen jót! :-)
Megműtccsék a homokosokat! :-D
a kérdés jogos... arra válaszolj
miért van az, hogy az orsbángyűlölet jegyében méltányolható a magyar csapat ellen szurkolni az EB-n?
kicsit olyan, mintha legalábbis méltányolhatónak nevezné Orbán azt, hogyha bekiabálnak a pride-ra
Lehet, hogy velem van a baj, de én balos létemre egyikre sem vagyok büszke és szerintem másnak sem kell annak lennie.
Na puff.
"manapság még egy üdítőt is szexualitással adnak el. ki van hegyezve erre az egész társadalom"
Ja, de a társadalom heteroszexuális, meg a másik, heteroszexuálisok biztosítják az utánpótlást, a homoszexuálisok nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!