Mire fel most ez az észnélküli fociőrület?
Nem igazán értem, hogy miért őrjöngenek tömegek most az utcákon, tényleg nem látják át, hogy miről szól ez az egész?
A labdarúgás a legnagyobb pénzeket megmozgató tömegsport, a legnagyobb korrupciós és bunda faktorral.
Azt megértem, hogy az Csányi Sándor marha boldog, mert az MLSZ-hez ömlenek az eurómilliók (é na vajon melyik banknál vezetik az MLSZ számláját, na melyiknél?), meg az a néhány focista ezután majd mégtöbbet fog keresni és mégtöbb Lamborhini-t tudnak majd összetörni, oké ezt aláírom.
Nekik tényleg van alapjuk örülni.
De XY Pistike, dobozos sörrel a kezében minek őrjöng úgy, mintha minimum a lottóötöst nyerte volna meg?
Jó, nyilván látszik, hogy az utcákon randalírozó tömegnek a 80%-a minimum ilyen 16-18 éves gyerekek, a sulinak meg vége van, otthon mégsem lehet ülni egész nap és ez most egy jó ürügy a bulizásra.
De ezen kívül??
Vagy akik nemzeti színűre festették a visszapillantójukat? Ők ezzel mit akarnak kifejezni? Hogy magyarok? Az év többi napján, mondjuk az EB után már nem lesznek magyarok?
A jótékonyság reklámozása elég ízléstelen dolog. Nem management kérdése.
Egész más. Egy csomó ember, focista vagy nem fizet különböző célokra. Én is. És külön kikötöm a névtelenséget.
Ez egy amerikai stílusú önreklámozás, hogy mennyire " socially responsible" -mi erre a legkifejezőbb szó?- valaki vagy valamilyen vállalat. Igazából ingyen, sőt leírható reklám. Nemhogy kerülne a reklámozónak valamibe, de haszna van belőle. Gusztustalannak tartom.
Én sem értem minek örülnek az emberek.
Nekem mi hasznom van ebböl?
Az én sikerélményemen csak én örülök.
Akkor most vonjuk össze a 21-est és a 23-ast!
HASZON. A mai világ hite, zrányítója és istene. Megvan a közös nevező, igaz?
Úgy látom ebben tényleg nem kell logikát keresni...
4-0-ra szarráverik a csapatot, de az ünneplés, a fesztiválozás rendületlenül megy tovább.
"Úgy látom ebben tényleg nem kell logikát keresni...
4-0-ra szarráverik a csapatot, de az ünneplés, a fesztiválozás rendületlenül megy tovább."
Igen. Ment tovább. Megünnepeltük, hogy kint voltunk, hogy ez összehozott minket, elsoroltuk a játékosokat, az edzőket és elénekeltük a himnuszt, megünnepeltük, hogy magyarok vagyunk, ha te ezt nem tudod átérezni az egyéni probléma és tényleg sajnállak de akkor legalább maradj csendben és ne járasd le magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!