Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire fel most ez az észnélküli...

Mire fel most ez az észnélküli fociőrület?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem, hogy miért őrjöngenek tömegek most az utcákon, tényleg nem látják át, hogy miről szól ez az egész?

A labdarúgás a legnagyobb pénzeket megmozgató tömegsport, a legnagyobb korrupciós és bunda faktorral.

Azt megértem, hogy az Csányi Sándor marha boldog, mert az MLSZ-hez ömlenek az eurómilliók (é na vajon melyik banknál vezetik az MLSZ számláját, na melyiknél?), meg az a néhány focista ezután majd mégtöbbet fog keresni és mégtöbb Lamborhini-t tudnak majd összetörni, oké ezt aláírom.

Nekik tényleg van alapjuk örülni.

De XY Pistike, dobozos sörrel a kezében minek őrjöng úgy, mintha minimum a lottóötöst nyerte volna meg?

Jó, nyilván látszik, hogy az utcákon randalírozó tömegnek a 80%-a minimum ilyen 16-18 éves gyerekek, a sulinak meg vége van, otthon mégsem lehet ülni egész nap és ez most egy jó ürügy a bulizásra.

De ezen kívül??

Vagy akik nemzeti színűre festették a visszapillantójukat? Ők ezzel mit akarnak kifejezni? Hogy magyarok? Az év többi napján, mondjuk az EB után már nem lesznek magyarok?

2016. jún. 25. 09:09
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
17: Vagy inkább azért, mert kisebb a korrupció, pénzmosás és a bunda lehetősége.
2016. jún. 26. 18:30
 22/32 anonim ***** válasza:

A jótékonyság reklámozása elég ízléstelen dolog. Nem management kérdése.

Egész más. Egy csomó ember, focista vagy nem fizet különböző célokra. Én is. És külön kikötöm a névtelenséget.

Ez egy amerikai stílusú önreklámozás, hogy mennyire " socially responsible" -mi erre a legkifejezőbb szó?- valaki vagy valamilyen vállalat. Igazából ingyen, sőt leírható reklám. Nemhogy kerülne a reklámozónak valamibe, de haszna van belőle. Gusztustalannak tartom.

2016. jún. 26. 18:36
 23/32 anonim válasza:
34%

Én sem értem minek örülnek az emberek.

Nekem mi hasznom van ebböl?

Az én sikerélményemen csak én örülök.

2016. jún. 26. 19:14
 24/32 anonim ***** válasza:

Akkor most vonjuk össze a 21-est és a 23-ast!

HASZON. A mai világ hite, zrányítója és istene. Megvan a közös nevező, igaz?

2016. jún. 26. 19:27
 25/32 A kérdező kommentje:
24: Ez nem is volt kérdés. De az ittasan őrjöngő, szétizzadt fejű magyar fociszurkolónak mi a haszna mindebből???
2016. jún. 26. 19:41
 26/32 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem mindenki a haszonistent imádja.
2016. jún. 26. 19:44
 27/32 anonim ***** válasza:
És neked mi a hasznod abból, hogy őket szidod? :D
2016. jún. 26. 20:53
 28/32 anonim ***** válasza:
90%
RIA RIA HUNGÁRIA!!
2016. jún. 26. 20:55
 29/32 A kérdező kommentje:

Úgy látom ebben tényleg nem kell logikát keresni...

4-0-ra szarráverik a csapatot, de az ünneplés, a fesztiválozás rendületlenül megy tovább.

2016. jún. 27. 07:31
 30/32 partizana ***** válasza:
62%

"Úgy látom ebben tényleg nem kell logikát keresni...

4-0-ra szarráverik a csapatot, de az ünneplés, a fesztiválozás rendületlenül megy tovább."

Igen. Ment tovább. Megünnepeltük, hogy kint voltunk, hogy ez összehozott minket, elsoroltuk a játékosokat, az edzőket és elénekeltük a himnuszt, megünnepeltük, hogy magyarok vagyunk, ha te ezt nem tudod átérezni az egyéni probléma és tényleg sajnállak de akkor legalább maradj csendben és ne járasd le magad.

2016. jún. 27. 10:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!