Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire fel most ez az észnélküli...

Mire fel most ez az észnélküli fociőrület?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem, hogy miért őrjöngenek tömegek most az utcákon, tényleg nem látják át, hogy miről szól ez az egész?

A labdarúgás a legnagyobb pénzeket megmozgató tömegsport, a legnagyobb korrupciós és bunda faktorral.

Azt megértem, hogy az Csányi Sándor marha boldog, mert az MLSZ-hez ömlenek az eurómilliók (é na vajon melyik banknál vezetik az MLSZ számláját, na melyiknél?), meg az a néhány focista ezután majd mégtöbbet fog keresni és mégtöbb Lamborhini-t tudnak majd összetörni, oké ezt aláírom.

Nekik tényleg van alapjuk örülni.

De XY Pistike, dobozos sörrel a kezében minek őrjöng úgy, mintha minimum a lottóötöst nyerte volna meg?

Jó, nyilván látszik, hogy az utcákon randalírozó tömegnek a 80%-a minimum ilyen 16-18 éves gyerekek, a sulinak meg vége van, otthon mégsem lehet ülni egész nap és ez most egy jó ürügy a bulizásra.

De ezen kívül??

Vagy akik nemzeti színűre festették a visszapillantójukat? Ők ezzel mit akarnak kifejezni? Hogy magyarok? Az év többi napján, mondjuk az EB után már nem lesznek magyarok?

2016. jún. 25. 09:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem örülsz a sikereknek,hogy újra sikeres a focink? Miért nem örülsz annak,hogy cserepaddal megszorongattuk a portugálokat? Igaz,nem lesz olcsóbb se a kenyér,se a hús,nemlesz több fizetés,de legalább büszkék lehetünk a csapatunkra,hogy 44 év után újra visszakerültünk Európa futball térképjére. Már most túlteljesített a csapat,hogy megvertük a hibátlan osztrákokat,a rendes utánpótlással rendelkező izlandiak csak bírói segítséggel tudtak döntetlent kihozni, a világsztárokkal felálló Portugália meg nem bírt a cserepadunkkal. És még azis öröm,hogy a kisgyerekek már nem Messik, Ronaldok,Neymarok akarnak lenni,hanem Gerák, Némethek, Dzsudzsákok, Priskinek foci közben. Ennyit akartam írni.
2016. jún. 25. 09:21
 2/32 A kérdező kommentje:

Miért kellene ennek jobban örülnöm, mint mondjuk Hosszú Katinka sikereinek?

Magyarázd el kérlek.

Természetesen örülök mindkettőnek- a maga helyén kezelve.

De mégsem botorkálok alkoholtól bódultan a villamos sínek között ettől.

Ezt nem értem.

2016. jún. 25. 09:28
 3/32 A kérdező kommentje:

Ja, és büszke max az a pár focista lehet, hiszen ők voltak ott, ők érték el.

Te, vagy az őrjöngő tömegek mire vagy büszke? Vagy esetleg rokonod valamelyik?

2016. jún. 25. 09:34
 4/32 anonim ***** válasza:
81%
Mert a futball több embert érint meg. Szerintem te sem nézel atlétikát,meg úszást a TV-ben. Ennyi erővel,miért nem szidod a németeket,ugyan ezt csinálták,amikor a brazilokat bezakózták. 4 évente kitudod bírni,de biztos örülni fogsz,ha vasárnap kikapunk.
2016. jún. 25. 09:38
 5/32 anonim ***** válasza:
77%

Nem unod még a nyivákolást?

Nagyon fáj ugye, hogy nem estek ki még a "gonoszmagyarok" ugye? :D

2016. jún. 25. 10:20
 6/32 anonim ***** válasza:
82%

Hagyd el ezt az országot, te nem vagy magyar...

Aki ebben is csak a politikát tudja keresni, annál valami nincs rendben.

Egyébként nem csak 16-18 évesek vannak kint, elárulom, körülbelül az egész ország ünnepel, ki alkohollal, ki anélkül.

Aki ezt nem tudja megérteni, az egész antiszociális egyén lehet.

2016. jún. 25. 10:35
 7/32 anonim ***** válasza:
34%

Azért,mert ebbe menekülnek a szaar hétköznapok elöl.

Az ókorban a gladiátorharcok voltak a cirkusz,most a foci eb.

Számomra a foci leggusztustalanabb pillanatai,amikor valaki gólt rúg és mutatnak valami60 és a halál közti vénembert,(edző,fifa tagok)aki őrjöng,mert holnaptól kétszer annyit költhet viagrára és luxuskkuurvákra...

2016. jún. 25. 10:35
 8/32 partizana ***** válasza:
77%
Azért a kérdező féléktől a gyomra kifordul az embernek. Te nem, hogy magyar nem vagy de egy antiszociális kis megszomorodott f.vagy. Mi fáj neked mások öröme? Senki nem fog egy úszás éremnek úgy örülni mint egy futballban elért sikernek, mindenki büszke rá, de nem sokan nézik (én mondjuk pont szoktam) A futball világsport ami egyik másikról sem mondható el, ez az egyetlen amit mindenhol játszanak.
2016. jún. 25. 12:10
 9/32 anonim ***** válasza:
66%

Miért kell folyton ünneprontónak lenni? Én annak ellenére, hogy ellenzem ezt az ész nélküli stadionépítéseket, mégis tudok örülni annak, hogy 44 év után végre ismét EB-n vagyunk.

Bocs kérdező, de a hozzád hasonló gondolkodású savanyú, fanyalgó emberek azok, akik semminek nem tudnak örülni, mindenben a rosszat keresed.

2016. jún. 25. 12:47
 10/32 anonim ***** válasza:
Te idefigyelj kerdezo. en 30 eve nem elek otthon soha nem erdekelt sport a foci meg vegkeppen nem de azert en is elmosolyodtam es azt mondtam a ferjemnek aki itt nezte a tvt es orult a magyarok gyozelmenek hogy na , ez igen ezt megcsinaltak a magyarok congratulation! nem, nem orjongtem meg hasonlo de azert ennyi ev sikertelensege utan ez megiscsak egy jo dolog nem? en egy masik orszagban elek es ha ok csinalnak valami kiemelkedot (tenisz, uszas stb) akkor is ha meghallom szoktam mondani hogy na, ez igen ez jo volt. annak ellenere hogy se fiatal nem vagyok se sportrajongo. vannak dolgok amiknek oszinten erdek es minden nelkul lehet orulni. nem kell orjongeni de csendben meltanyolni egy jo teljesitmenyt azt lehet, legyen az barkie. ne legyel mar ilyn keseru gondolom fiatal vagy , az elet a nehezsegek ellenere is tartogat fantasztikus pillanatokat es elmenyeket. fel a fejjel!
2016. jún. 25. 12:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!