Mire fel most ez az észnélküli fociőrület?
Nem igazán értem, hogy miért őrjöngenek tömegek most az utcákon, tényleg nem látják át, hogy miről szól ez az egész?
A labdarúgás a legnagyobb pénzeket megmozgató tömegsport, a legnagyobb korrupciós és bunda faktorral.
Azt megértem, hogy az Csányi Sándor marha boldog, mert az MLSZ-hez ömlenek az eurómilliók (é na vajon melyik banknál vezetik az MLSZ számláját, na melyiknél?), meg az a néhány focista ezután majd mégtöbbet fog keresni és mégtöbb Lamborhini-t tudnak majd összetörni, oké ezt aláírom.
Nekik tényleg van alapjuk örülni.
De XY Pistike, dobozos sörrel a kezében minek őrjöng úgy, mintha minimum a lottóötöst nyerte volna meg?
Jó, nyilván látszik, hogy az utcákon randalírozó tömegnek a 80%-a minimum ilyen 16-18 éves gyerekek, a sulinak meg vége van, otthon mégsem lehet ülni egész nap és ez most egy jó ürügy a bulizásra.
De ezen kívül??
Vagy akik nemzeti színűre festették a visszapillantójukat? Ők ezzel mit akarnak kifejezni? Hogy magyarok? Az év többi napján, mondjuk az EB után már nem lesznek magyarok?
Miért kellene ennek jobban örülnöm, mint mondjuk Hosszú Katinka sikereinek?
Magyarázd el kérlek.
Természetesen örülök mindkettőnek- a maga helyén kezelve.
De mégsem botorkálok alkoholtól bódultan a villamos sínek között ettől.
Ezt nem értem.
Ja, és büszke max az a pár focista lehet, hiszen ők voltak ott, ők érték el.
Te, vagy az őrjöngő tömegek mire vagy büszke? Vagy esetleg rokonod valamelyik?
Nem unod még a nyivákolást?
Nagyon fáj ugye, hogy nem estek ki még a "gonoszmagyarok" ugye? :D
Hagyd el ezt az országot, te nem vagy magyar...
Aki ebben is csak a politikát tudja keresni, annál valami nincs rendben.
Egyébként nem csak 16-18 évesek vannak kint, elárulom, körülbelül az egész ország ünnepel, ki alkohollal, ki anélkül.
Aki ezt nem tudja megérteni, az egész antiszociális egyén lehet.
Azért,mert ebbe menekülnek a szaar hétköznapok elöl.
Az ókorban a gladiátorharcok voltak a cirkusz,most a foci eb.
Számomra a foci leggusztustalanabb pillanatai,amikor valaki gólt rúg és mutatnak valami60 és a halál közti vénembert,(edző,fifa tagok)aki őrjöng,mert holnaptól kétszer annyit költhet viagrára és luxuskkuurvákra...
Miért kell folyton ünneprontónak lenni? Én annak ellenére, hogy ellenzem ezt az ész nélküli stadionépítéseket, mégis tudok örülni annak, hogy 44 év után végre ismét EB-n vagyunk.
Bocs kérdező, de a hozzád hasonló gondolkodású savanyú, fanyalgó emberek azok, akik semminek nem tudnak örülni, mindenben a rosszat keresed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!