Ha a jobbik tényleg olyan 'nagy keresztény haza védő' akkor miért barátkozik a törökökkel és az azeriekkel? Tényleg nem értem azt sem hogy sok magyar miért kedveli őket,150 év megszállás meg háborúk ellenük most meg csak 'testvérek' és kész?
Miert lennek nevetseges? :D Gyere mar le ide hozzank a Kunsagba es nezz mar szet. A kunoknak es a jaszoknak sajat identitasuk, tortenelmuk es kulturajuk van amit apolnak. Szinte hetente van valami kun kulturalis rendezveny, itt szokott lenni a Kurultaj is, sot a kunoknak sajat fonokuk is van megpedig a Kunkapitany, amit ha jol emlekszem 5 evente valasztanak meg. Sot a mult honapban jott ide egy torok kulturalis bizottsag a kunok hagyomanyait tanulmanyozni. Tudom mirol beszelek.
A kunok meg eredetileg vagott szemu Belso Azsiai turk nep volt, ha magyar embert latsz kis szemredovel az valoszinuleg nem magyar hanem kun.
Wikipedia: kunok
Erdekes hogy amikor Dunantulon jartam egy ilyen turanid tipusu embert se lattam csak itt ahol elek a Kunsagban. Egyebkent nekem semmi bajom veluk, kemeny, szivos nepseg, sokszinu kulturaval, nekem is van par kun ismerosom, de ok eredetileg nem magyarok, es sokan meg ma is elsosorban kunnak tartja magat utana magyarnak.
Mondd már meg kérlek, kik az "eredeti" magyarok ebben az országban, mert én még olyannal nem találkoztam, akibe ne lett volna felmenők terén ez az amaz...
Én magyar vagyok, mert magyarnak tartom magam, de ennél eredetibb magyar nem létezik... Legyen az Kun, Török, Orosz, Porosz, Skandináv, Germán vagy sorolhatnánk napestig felmenőjű ember..
Apai ágon orosz és porosz felmenőim vannak, anyai ágon skandináv.
Genetikusan a skandináv jellemzők uralkodnak bennem, gyakorlatilag egy 190magas viking isten vagyok...
Ennek ellenére Magyarnak tartom magam, mivel ide születtem, ahogy a szüleim is, és az ő szüleik is, legkorábbi általam ismert adat, hogy apai ágon volt egy férfi felmenőm, aki a 48 as szabadságharcban vesztette életét pesten...
Szóval azt hiszem, kijelenthetem, hogy Magyar vagyok...
A Magyar történelemre vagyok büszke, és a Magyarok őseit tartom a saját őseimnek.
Tehát aki nem érti milyen rokonságban vagyunk a törökökkel, az azt nem érti, milyen Magyarnak lenni.
Felmenőimet pedig onnan ismerem, hogy 4 évet éltem new yorkban és egy kisebb vagyonért volt módom genetikai térképet készíttetni az őseimről.
"Tehát aki nem érti milyen rokonságban vagyunk a törökökkel, az azt nem érti, milyen Magyarnak lenni."
Mi köze egy feltételezett rokonságnak a magyarsághoz? Ilyen semmitmondó, nyálas, szentimentális dumákat mellőzzük. A legtöbb magyar tojik a törökökre. Meg van mindenkinek a saját élete. Csehekre is bizonyára nagy hatással van, hogy rokonságban vannak a bosnyákokkal, vagy az amcsikat is nagyon meghatja, hogy az egész világgal rokonságban állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!