Dániel Péter gyűlöletbeszédet folytat?
Itt van egy forrás és meg lehet tekinteni a Facebook oldalát is. Tele van gyűlölettel és megvetéssel. Ilyen módon szerintem egy népről sem szabad nyilvánosan nyilatkozni.
Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? Hogyan lehet ezek ellen a gyűlöletbeszédek ellen fellépni?
"Kertész Ákos beszólása volt"
Kertész Ákos azt is mondta, hogy a magyar genetikusan alávaló. Érded... Ez amúgy a holokauszt iparon csámcsogó náciknak mondta oda...
Nem szándékosan csúsztattam, de azonkívül a többi felsoroltat megtalálod oldalán.
52-es, nálad mitől számít valaki szélsőjobbosnak és mikortól marad meg valaki normális, mérsékelt, jobbközépnek ?
"ezen az oldalon teljesen fölösleges hosszú értekezéseket írni, az átlag szélsőjobbos úgyis csak annyit fog fel belőle, hogy itten szidják a magyart"
Vannak ilyen esetek is, de vannak olyanok is, amikor tényleg objektíve és kizárólagosan minket dobálnak sárral, elfelejtkezvén, hogy szomszédaink is ugyanolyan sarasak voltak a dolgokban, nem mi voltunk az egyetlen bűnbakok, pl. a Trianonos kérdésnél szóba került a világháborús felelősségünk és az elszakított magyarok helyzete, és írják, hogy mit követtek el pl. a románok, vagy az amik hogy ítélték meg szerepünket, vagy hogy mi van az elszakítottakkal, és érdemi reagálás helyett tolod az utolsó csatlós, elnyomott kisebbségek és jól élő külhoniak tőmondatos jellemzését, az ellenvetésekre való reagálás nélkül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__785..
értjük mit akartok
csak fel kéne már fognotok, hogy a lökött ballibek nem egyenlő az összes magyar állampolgárral
kicsit frusztráltak vagytok, értjük mi, hogy le kell váltani a "mikor voltunk utoljára nemzetközi torna közelében" szlogent
A videoban egy jobboldali erzelmu zsido (Reiner) es egy baloldali erzelmu (Daniel Peter) vitazik 56' rol, trianonrol, a magyar gardarol, a magyarsagrol. Meg lehet figyelni milyen eles ellentet van koztuk.
Dániel egy kis senkiházi.
Gondolom szar gyerekkora volt szegénykémnek..
Egy nulla az az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!