Nem durva egy picit az, hogy a parlament (jelenleg) 3. legnagyobb leendő pártja a "Vesszen Trianon"-nal ünnepli a választási eredményeket?
"Nem kellett volna egy világháború kirobbantásában résztvenni!"
mér az Angoloknak meg nem kellett volna begyarmatosítani a bolygót nem?
vagy a franciknak
meg az oszmán birodalomnak se kellett volna Európára törni
ott is a mi vérünk hullott
de bárcsak engedtük őket volna tovább rajtunk kérésztől harcoljanak a farncikkal
Nem 2. nak
vagy inkább előnek kellet volna lenniük
Vesszen Trianont kiabálni tök felesleges!
Vagy valaki szerint van valami haszna?
Az országot kell megerősíteni, sokat kell dolgozni, új találmányokat felfedezni, erősíteni a gazdaságot, és akkor jól fogunk élni és gazdagon.
És mindegy, hogy milyen határok mentén!
Nekem is pont ez nem szimpi a jobbikba, de ettől függetlenül rájuk szavaztam. Úgyse rohanták volna le most a régi magyarország területeit ha megválasztják őket.
Egyébként szerintem hatalmas baromság ez a trianoni kiakadás, nem mondom hogy nekem ne esne jól de:
"Elvették tőlünk erőszakkal azokat a földeket"
Szerintem ez pontosabban így hangzanak: "Elvették tőlünk erőszakkal azokat a földeket amit mi elvettünk másoktól erőszakkal."
A másik fontos dolog szerintem, hogy a magyarok nem egy rajz a térképen, hanem egy nemzet. Tőlem amerikába is átköltözhetne magyarország vagy indiába, a lényeg hogy magyarok vagyunk.
Meg nem tudom hogy képzelik a nagy trianonosok a visszafoglalást, lemegyünk pl Fiuméba, ahol 1% jelenleg a magyar lakosság, és kijelentjük hogy ez a föld a miénk volt adjátok vissza?
Persze szlovákiába meg romániába vannak nagy magyarlakta területek, azokról lehet érdemes volna beszélni velük, bár nem tudom mit ajánlhatnánk cserébe, de az is megoldás hogy magyar állampolgárságot adunk nekik, és jöjjenek át ha nem tetszik ott nekik az élet. Nem muszáj 5000 évig ugyanazon a földrajzi területen élni. Nomád nép voltunk mi anno.
"Mi meg örömmel támogattuk az osztrákokat..."
na EZT B+ MIBŐL GONDOLOD
kurv@ jó lehetett annak a magyarnak aki Doberdónál harcol a semmiért
Tudod mi erősíti a lelket és az összetartozást?
Pl. a Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Vagy a Ria ria Hungária!
Hogy a focimeccsekből induljak ki!
Én speciel Vesszen Trianon nélkül sem érzem magamat szolgálnak, vagy valami alsóbbrendű nép tagjának.
"Szerintem ez pontosabban így hangzanak: "Elvették tőlünk erőszakkal azokat a földeket amit mi elvettünk másoktól erőszakkal."
"
téged zavarna ha pl Románia teljes egészében elfoglalt volna?
nem nagyon mi?
elvette tőlünk erőszakkal ami mi vettünk el mástól... remek
EMBEREK OTT TARTUNK HOGY ÉN MÁR HÁNYOK TŐLETEK
minek van egyáltalán Magyarország?
húzzuk fel a mittom én orosz zászlót és legyunk oroszok
nem igaz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!