Akik az MSZP-re szavaztak, megindokolnák nekem, hogy miért?
1. 400 ft-ért vett szavazatok
2. mszmp-s berögződés, főleg 70 fölött
3. Mesterházy szakáll nélkül csábító
4. meg kell menteni a demokráciát (de az nem tűnik fel, hogy az mszp demokráciáját azóta is vizsgálják a bkv-nál)
Erre én is kíváncsi vagyok
Érveket kérek
1. Maffiózók és a pénzüket féltik.
2. Házi őrizetes bűnözők, akik szabadulni vágynak.
3. Zsidók és a hatalmukat féltik
4. Cigányok és a "szabadságukat" féltik.
5. Öregek és félnek "A Horthysta csürhétől" nameg féltik a nyugdíjukat.
6. Párttagok és féltik az álcájukat ami eddig megvédte őket a börtöntől.
7. "Hétköznapi" ballibek, akiknek bemesélték, hogy minden más pártnál középkori diktatúra lesz.
:) hát igen van bennük igazság...
Engem annyira meglepett,hogy ennyi ember rájuk szavazott.És most ne menjünk abba bele,hogy ki kire szavazott,kinek kellett volna nyernie stb... De hogy ezek még bejutottak,és ennyi szavazattal!Röhej...
Egyszerű. Nem akartak 2/3 fideszt, jobbikra elvből nem szavaztak, és nem bíztak abban, hogy az lmp bejut... én mondjuk lmp-re szavaztam, mszp-re elvből nem akartam, de ha az lmp nem lett volna, én is mszp-re szavaztam volna...
lehet lepontozni :)
"jobbikra elvből nem szavaztak"
ez mi?
mi az hogy elvből?
Örülök, hogy eddig mindenki válaszolt, aki NEM az MSZP-re szavazott... ti biztos tudjátok, mi miért szavazunk rájuk... ja...
Én rájuk szavaztam, ahogy eddig is csaknem mindig.
Egyszerű a válasz a kérdésdre: mert az elveimmel az ő politikai vonaluk vág egybe.
Ne gyere a lop-csal-hazudikkal, mert azt a FIDESZ nagyüzemben teszi...
36/L
"jobbikra elvből nem szavaztak"
ez mi?
mi az hogy elvből?
Mert a tv be azt mondják hogy a jobbik rasszista náci
és a hülyék el is hiszik
A kérdés nem arról szól,hogy kik tartják hülyéenk az MSZP-re szavazókat.Azok ne jártassák a szájukat,akiket a pártok demagóg programjai befolyásolnak.
Nem vagyok nyugdíjas,sem zsidó,sem cigány.Tisztességesen dolgozó magyar ember vagyok,és kevés a fizetésem. Nem vagyok már,igaz 18 éves,aki mindent elhisz,de még nyugdíjas sem.De jó az emlékezetem.Az elmúlt 20 évben minden párt képviselői loptak,csaltak,korruptak voltak.Csak ezt nem nagyon hangoztatta senki,és a legtöbbet el is tusolták.Princz Gáborról ma már nem beszél senki,pedig többszáz milliárddal volt sáros.A perét elhúzták l2 évig,és megbüntették 3.5 millió forintra.Ez szerintem vetekszik a BKV-sok bűneivel.
Egyedül az MSZP az,aki valamennyire törődik a kisemberekkel is.A gazdasági válságról pedig nem tehetnek.
Követtek el súlyos hibákat,de ez részben az SZDSZ-koalíciónak köszönhető.
A Fidesz elvette a nyugdíjemeléseket.az MSZP megadta a 13. havi nyugdíjat.Ezt csak a válság miatt vette vissza.
A Fidesz nem emelt családipótlékot,Gyest, a szocik megtették.
A Fidesz 30 millás kedvezményes hitelt adott a gazdagoknak,ezt a szocik lecsökkentették.A bankok abban az évben szuper extra profitot vágtak zsebre,és Medgyesi egy keveset visszatudott belőle szedni.A kamatkülönbözetet pedig még jó néhány évig az adónkból fizeti az állam a bankoknak.
A pedagógusok,közalkalmazottak,eü.dolgozók bérét 50 %-al megemelték.Igaz,hogy erre nem volt kellő fedezet,de ha nincs ez az emelés,akkor ezeknek az embereknek most mennyi lenne a bére?
Nem vagyok elégedett az eddigi kormánnyal,de még mindig ők azok,akiktől elvárható valamennyi szociális érzékenység.
A Fidesz most is csak a gazdagoknak fog kedvezni.a Jobbik pedig számomra nem elfogadható,és a gazdságpolitikája megvalósíthatatlan.Csak a naívak hisznek benne.
Nem akartam a szavazástól távol maradni,ezért szavaztam a sok rossz közül a legkevésbbé roszzra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!