Jobbikosok, akkor is követnétek Vonát, ha elítélnék sikkasztásért, pár hónap múlva?
Én megfeleztem a szavazataimat, szóval mondjuk úgy, hogy "félig" jobbikos vagyok.
Én nem az ember miatt szavazok egy pártra (mint ahogy egyesek - mondok egy példát, anyukám szerint Orbán Viktor jó pasi...), hanem azért, mert egyetértek az elképzeléseikkel, ötleteikkel, vagy részben egyetértek. Bármely tagjáról kiderülne, hogy ilyent követ el, attól a párt elképzeléseivel, ötleteivel továbbra is egyetértek, legfeljebb azt a tagot nem tartom hitelesnek tovább.
az utolso valaszolo mindent elarult szerintem...
es viktor a kiraly majd leszall a tronrol 4ev mulva. hehhe :)
"es viktor a kiraly majd leszall a tronrol 4ev mulva. hehhe :)"
Majd meglátjuk. Mert kedves jobbikosok a jobbik se az aki már volt, és egybként Morvay Krisztina is régen az MSZP-vel dolgozott, Vonát meg politikusnak nevezzük, mikor olyan ocsmány szavakat használ néha, hogy az újságba nem írnám le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!