Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnt fel, hogy a...

Csak nekem tűnt fel, hogy a tegnap esti Jobbik beszéden a "nagy értelem" belekiabált Vona beszédébe?

Figyelt kérdés

Az egésznek a hangulata egy focimeccshez volt hasonló.

Nem elég,hogy a bekiabálók nem tudtak az indulataikon uralkodni,de még a pártjuk min.elnök jelöltjének a beszédét sem tudták civilizáltan csendben meghallgatni,így meg sem tisztelték azt.

2010. ápr. 12. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ugyan a jobbikosok nem kiabálnak bele Gyurcsány beszédébe? hahaha:D
2010. ápr. 12. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem azért, de Orbán beszédébe is beleordibált egy "nagy értelem". Miért kell hiszik azt az emberek hogy minden jobbikos idióta? Ilyenkor nagyon el tudok szomorodni.
2010. ápr. 12. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak nekem volt feltűnő, hogy a nagy értelem a Fidesz eredményváró rendezvényén azt ordibálta, hogy "a k*rva anyátok, mocskos nácik"?

[link]

3 perc 44-nél nézd!

Úgy látszik a Fidesznek is megvannak a maga kultúremberei. Most ezt húzzuk rá a komplett pártra?:)

2010. ápr. 13. 11:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Azt nem tagadom,hogy a többi párt szimpatizánsai között nincsenek hülyék,mert vannak, de nem olyan magas arányban(szerintem és még sokak szerint), mint a Jobbiknál.

Amúgy honnan veszed,hogy az a bekiabáló a videóban az Fideszes?Talán rá van írva??:)

2010. ápr. 13. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel írhattad volna azt is, hogy az összes jobbikos bunkó paraszt. Mert te erre célzol!
2010. ápr. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!