Örültök, hogy a Fidesz nyert?
16.51 mit tett az ország érdekében?
És mit tett a maga érdekében ,ezüsthajó,orbán bánya,futballakadémia nem Budapesten,Felcsuton mert ott nagy a lakosság lélekszáma és kell nekik a rézkupolás csilivili palota az emberek meg nélkülöznek.
Mit tett az ország érdekében? Emelte a gazdaság színvonalát, ezerszer több ember mert gyereket vállalni, mások voltak a diákhitel feltételei, a programjai között szerepelt a Széchenyi terv. Orbán Viktor alatt jók voltak a lakáshitelek (érdekes mód az összes szoci az Orbán féle lakáshitel alatt vett lakást - ugye hogy nem volt rossz?)
Az Orbán bánya már megint szóba kerül, akkor elmesélem, a bánya az édesapjáé, aki kemény munkával szerezte meg azt a bányát. Ennyi erővel a politikusok családjának nem lehet vállalkozása? Vagy mégis mit képzelsz? Orbán Viktor soha nem félt a vagyonosodási vizsgálatoktól, annyi a vagyona, amennyit bevallott, leellenőrizték és érdekes mód semmi olyat nem találtak, amiben kivetnivaló lett volna. Ellenben Gyurcsány Ferenccel, akinek a BEVALLOTT! vagyona 5 milliárd forint. Vagy meséljek a libatolvaj Bajnai Gordonról? Mit szeretnél? Vagy az talán szíven ütne, ha a hazug MSZP-t kezdeném pocskondiázni? Megjegyzem annak lenne alapja. Csak gratulálni tudok annak, aki képtelen utánanézni a dolgoknak, csak pattogni és minimális vagy semennyi gazdasági és politikai ismerettel nem rendelkezik. Vedd magadra a gratulációmat. Őszintén remélem, hogy fiatalabb vagy nálam, és nem kell megint csalódnom a 30-as korosztályban.
tegnapelőtt 18:44
Évekkel ez előtt vettem egy újságot amiben az adóbevallását boncolgatták Orbánnak. Az volt az első, hogy kötődött mert a Medgyessynek nem foglalkoztak az adóbevallásával. Erre mondta az újságíró, hogy vegye meg az előző számot mert abban azzal foglalkoztak épp csak a Medgyessyé rendben volt! Az előző évivel szemben volt egy csomó eltérés amit az újban régi keltezésűnek titulált. Kocsi, szőlőbirtok, lakás, ezek rémlenek. Tény, hogy semmi baja nem lett belőle , hogy adót csalt !!!!
Gyurcsányról : én nála 2,5 milliárdot láttam tavaly ha most 5 milliárdja van akkor valamibe "véletlen" jól belenyúlt. Ezen mért is nem lepődök meg????
Nem tudom milyen újságot olvasol, de Orbánnak kivétel nélkül minden adóbevallása rendben volt. Az autója is, a szőlőbirtokát pedig ha érdekel örökölte és végig b*szogatta érte az MSZP, hogy biztos lopta, holott az egyik felmenője tulajdona volt, amit ő és a felesége örökölt. Az ilyen megnyilvánulások színvonala kb. azzal ér fel, mint amikor az MSZP-s nyugdíjas fellázadt, hogy Orbánról hegyet neveztek el :)
Orbánnál mindig minden rendben volt, ellenben az egész MSZP-vel, náluk egy olyan ember nincs, akit valamiért nem lehetne vádolni. Hát ez az MSZP! Gratulálok ezúton is minden szavazónak.
Utolsó előtti vagyok.
Az MSZP detto. Ezért szavaztam a JOBBIK-ra !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!