X. Maté kérdése:
Kit utálsz a JOBBIK-ból?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 18:53
21/55 anonim válasza:
Én nem utálok senkit a Jobbikból, sőt, Vona Gáborra felnézek! Viszont a kérdezőt sem utálom; Egy kérdéssel kevesen tudnak magukkal megutáltatni, főleg személytelenül ;)
22/55 anonim válasza:
" a dúró nagyon szép???
holéltek??? "
igen szép és itt élünk a hazánkban
amúgy a kérdezőt utálom én is
24/55 anonim válasza:
Ne mondd hogy nem szép...
25/55 anonim válasza:
Mi jó ebben a Dórában? Az öltözködése full konzervatív, nem dögös kicsit sem. A sminkje nem hangsúlyoz rendesen, a haja régies, nem modern, az orra nagy. Szemöldöke, mint az őserdő és formátlan.
26/55 anonim válasza:
kérdező hát nővel voltál e már?
az embereket miért rágod é le
élvezed e ha utálnak?:O
:D
27/55 anonim válasza:
A füle is nagy, kiáll a lapos haja mögül.
28/55 anonim válasza:
" Mi jó ebben a Dórában? Az öltözködése full konzervatív, nem dögös kicsit sem. A sminkje nem hangsúlyoz rendesen, a haja régies, nem modern, az orra nagy. Szemöldöke, mint az őserdő és formátlan."
mert egyszerűen szép :)
29/55 anonim válasza:
a linkelt képen meg még sztem egyenesen ronda is.
sokkal jobb kép van róla.
30/55 anonim válasza:
"A füle is nagy, kiáll a lapos haja mögül."
hát féltékeny vagy e?
:D
akkor is tök szép ennyi
ha ilyen barátnőm lenne hmmm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!