Az a baj hogy túl sok lesz most a fidesszel szemben az elvárás, és lehet hogy meg is fognak próbálni eleget tenni az elvárásnak. Csak azzal az lesz a baj, hogy átmeneti orvoslás, és nem hosszabb távú.
Kíváncsi vagyok én is hogy mit tesz majd a fidesz. Ha újra rossz irányba megyünk, akkor megint nagy balhék lesznek.
Nem vagyok fideszes. Ezt előre leszögezem. De tegnap egy nagyon jó, egyszerű beszédet tartott. Semmi humbug... korrekt volt. De ez... Pont ezért fognak szerintem rengetegen "átmenni" a Jobbikhoz, mert sok a csodaváró emberke, aki pár hét, hónap alatt várja a csodát.
Csak egy egyszerű felvázolás. Mint tudjuk, rengeteg gazdának ki kellett vágnia az almafáit, mert egyszerűen nem tudott vele mit kezdeni. Ha most tavasszal elültetik az almafát, az még 3-4 év mire meghozza az első gyümölcsét! És addig még a gazdának is meg kell élnie valamiből...
Én tudok olyat pl szabolcs-szatmár-bereg megyében, hogy az almát szinte fillérekért árulják, holott költeni kell a permetezésre is. Cseresznyét és meggyet már le sem szedik a fáról, mert egyszerűen nem éri meg eladni.
Szerintem ez a legszomorúbb.
Voltak már 4 évig hatalmon. Akkor miért nem tettek rendet. 2 hét? Nevetséges. És sajnos van aki ezt elhiszi.
Lehet hogy velem van a baj, de valahogy úgy rémlik, hogy 8 évvel ezelőtt a mai problémák lényegében nem léteztek.... ( pl cigányprobléma)
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
Akkor is volt, csak nem ilyen szinten, mint ma.
18:56
pontosan... akkor még foglalkoztak vele, azért nem volt ilyen szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!