Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg vannak magyarok,...

Tényleg vannak magyarok, akiket még akkor sem érdekel bizonyos mértékű területi revízió, ha azt harc nélkül meg lehet szerezni?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kérdés, hogy mi lenne ha a Kárpátaljaiak ide akarnának tartozni és több válasz is volt, hogy ne Kárpátalját csatolják ide, hanem költözzenek ide az emberek.
2016. jún. 14. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Igen, meg gondolom Ukrajna csak úgy harc meg minden nélkül ideadja nekünk Kárpátalját, mert ők is nagyon jól tudják, hogy a Magyar a Tudás Népe és akkor mi mindent megérdemlünk.
2016. jún. 14. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy vannak. Mindig jelen vannak mindkét álláspont képviselői.
2016. jún. 14. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem elég sok problémát felvetne a dolog.

Hogyan integrálnánk be az ott élő embereket(magyarokat és ukránokat egyaránt)?

Hogyan boldogulnánk a rengeteg magyarul nem tudó ukránnal?Mihez kezdenének velük a hivatalok,amikor bemennek magyar okmányokat készíteni?

Mi alapján kapnának nyugdíjat az ott élők?

Mi lenne a rengeteg diákkal,akik egy teljesen eltérő oktatási rendszerben tanulnak éppen?

Mibe kerülne "magyarosítani" azt a területet?Helységnévtáblák,boltok feliratai,meg úgy kb minden ami eddig ukrán volt?

Hogy járnának oda a vonatok?Tudtommal ott más a nyomtáv.

Ezek csak így 20 másodperc alatt merültek fel bennem,mennyi ezer másik kérdés van,amire nincs kidolgozott stratégia?

Én szerintem belerokkanna az ország jelen állapotában.

2016. jún. 14. 22:41
 4/12 anonim válasza:
17%

Vannak, hogyne lennének. Nagyrészt ostoba plázacicák, akiknek az életében az instagram a legfontosabb, de hát ízlések és pofonok, mit csináljunk azzal, ha nekik pofonjaik vannak?

De örüljünk annak, hogy ezekkel szemben vannak kőkemény Nagy-Magyarország-fanok :D

2016. jún. 14. 22:46
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Jelen, és egyetértek a hármassal! Bennem első olvasatra szimplán az merült fel, hogy ha nem harccal szereznénk meg, valami olyat kéne nyújtanunk cserébe, amit nem feltétlenül kéne bevállalni. Hogy mi lenne az, értelemszerűen nem tudhatom, nincs kristálygömböm, de az élet nem úgy működik, hogy szépen nézünk, és hozzánk vágnak egy steaket krumplival és savanyúsággal, mellé egy üveg hideg sört.
2016. jún. 14. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Itt vagyok!

Nekem nem kell Kárpátalja.

Még egy mélyszegény régió? Nem elég nekünk BAZ megye meg Baranya? Kell még egy?

Ti teljesen hülyék vagytok?

2016. jún. 14. 23:24
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Tényleg vannak! Például én is, egyrészt egyetértek a már felhozott kifogásokkal, másrészt mi már egyszer kaptunk vissza területeket harc nélkül (Bécsi döntések), amiknek utána az lett az ára, hogy az ország belekeveredett a legmagyobb világégésbe.

Tetszik vagy sem, Európában most az államok között béke van, viták vannak, de hol nincsenek? Ahhoz, hogy valaki a határokat módosítgassa az kell, hogy ezt a jelenlegi egyensúlyt valaki felrúgja vagy szándékosan beavatkozásokkal, vagy passzívan azzal, hogy nem szól közbe és engedi, hogy a viták konfliktussá eszkalálódjanak. Ráadásul a nemzetközi politikában különösen igaz, hogy semmi nincs ingyen.

Amit írsz, pedig jó forgatókönyv, mégis mit könnyebb integrálni? Százezer magyar, aki ideköltözik vagy egy újabb hátrányos helyzetű térséget, ami csak egy pénztemető lenne? Komolyan néha már bánom, hogy a cseheket kiűzték Borsodból, könnyebb lenne msot az ország sorsa a nélkül a kolonc nélkül.

2016. jún. 14. 23:33
 8/12 anonim ***** válasza:

1. Ukrajna ebbe biztos h nem menne bele 2. Mi hasznunk lenne belőle ? Stratégiai jelentősége nincs, (mint Krímnek) nemesfémekben v gyémánt kőolaj... stbben nem gazdag.

Hihetetlenül szegény hely, én nem támogatnám ezt a revíziót az 100. MO-n így is van épp elég gond.

2016. jún. 15. 01:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még olyan "magyarok" is vannak (MSZP-, DK-, PM-fanok), akik a maradék Magyarországot is odaadnák annak, aki igényt tart rá.
2016. jún. 15. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Engem pl. nem érdekel, mert teljesen hidegen hagy nemcsak a revízió, de az egész nemzetieskedés. Én egyszerűen csak szeretnék békében élni, dolgozni hogy legyen mit ennem, laknom, szerteném ha lenne időm és lehetőségem pihenni és szórakozni, egyszóval szeretnék a lehetőségeimhez mérten boldogan élni.

És ebben huszadrangú kérdés, hogy annak a területnek a közigazgatási határai, amit Magyarországnak hívnak, hol húzódnak.

Ez a normális hozzáállás az élethez.

2016. jún. 15. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!