Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor Egyre sikeresebb...

Orbán Viktor Egyre sikeresebb politikája eredményezhet akár önkéntes Trianon revíziót a környező országokban?

Figyelt kérdés
Orbán egyre sikeresebb gazdaságélénkítő stratégiája és a migráns ügyben való határozott kiállása következtében népszerűsége egyre növekszik. Nemzetközi megítélése is ma már többnyire pozitív. Ennek hatására a Trianon-kor elcsatolt területek jelenlegi "tulajdonosai" félve egy esetleges ellencsapástól,önként is felajánlhatják az elcsatolt területek visszaadását?

2016. jún. 14. 15:53
1 2 3
 11/30 Koplárovics Béci ***** válasza:
37%
Eredményezhet egyfajta revíziót Orbán politikája. Előbb-utóbb majd csak oda jutnak a németek, hogy kivágatnak minket az EU-ból, hazavágják a gazdaságunkat (az erejük simán megvan hozzá), aztán majd kilóra veszik meg az országot a szlotákok, az oláhok, a rácok meg a labancok.
2016. jún. 14. 16:48
 12/30 PresidentEvil ***** válasza:
89%
#12: a gazdaság tönkrevágását megoldjuk mi a németek segítsége nélkül is...
2016. jún. 14. 16:51
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom mit szívsz,de gyere le a "szerről".Talán még nem késő.
2016. jún. 14. 17:03
 14/30 meszike91 ***** válasza:
40%

16:41

A v4-ek között így is az utolsók vagyunk.

2016. jún. 14. 17:06
 15/30 anonim ***** válasza:
15%

Kedves Kérdező,

Bízunk a legjobba. Orbán nem egy rossz politikus, és sokat tett a magyar nemzetért. Bár Jobbikos vagyok Orbán tevékenységét mindenképpen elismerem.

Szebb Jövőt,

Vesszen Trianon

2016. jún. 14. 17:19
 16/30 A kérdező kommentje:
Látom sok a pesszimista, amit valahol meg is értek az eddigi rossz kormányok miatt, de én bízom Magyarország felemelkedésében. Hinni kell, anélkül nem megy. Hogy egy klasszikussal éljek: "Lesz még Erdély Magyarországé".
2016. jún. 14. 17:20
 17/30 anonim ***** válasza:
3%

A gazdaság fejlődése nem elég jó.

Az aljanépet kell dolgoztatni a gazdaság javára.

2016. jún. 14. 17:21
 18/30 anonim ***** válasza:
7%
Trianon kapcsan en mar csak Orbanban bizom. Rettegjen Europa, Viktor velunk van!!
2016. jún. 14. 17:26
 19/30 meszike91 ***** válasza:
100%

Nem akarok hinni, eredményeket akarok látni. Azokból meg nem sok van...

Az utóbbi 6 évben inkább romlott a helyzet. A v4-eknél pörög a gazdaság, mi meg az EU-s támogatásokon vegetálunk, de a politikusaink még azt is lenyúlják.

2016. jún. 14. 17:32
 20/30 A kérdező kommentje:
A Viktor remek érzékkel használja fel az ország erőforrásait és arra erősít mindig amiben igazán jók vagyunk, lásd: foci, elfuserált, de tehetséges emberek fezárkoztatása (közmunka projekt). Csak egy jó vezető látja meg igazán országának mik a fő szükségletei és mik azok amik kevésbé fontosak, mondhatni jobban elhanyagolhatók (egészségügy, nyugdíj, szociális elltások), helyettük pedig olyanokra fókuszál, amik hosszútávon is előre lendítik az országot. Nem véletlen, hogy még mindig a Fidesznek van a legnagyobb támogatottsága, na vajon miért? Azért mert az emberek is érzik a szívük mélyén, hogy Orbán Viktor és a Fidesz nélkül elvesznénk. Lehet kicsit szentimentálisan hangzik amit leírtam, de én Fidesz szavazó vagyok mióta az eszemet tudom, és még soha sem csalódtam bennük és tudom, hogy ezután se fogok.
2016. jún. 14. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!