Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz az, mikor mindenki...

Mikor lesz az, mikor mindenki bevonul a Parlamentbe a helyére? Szeretném Vonát látni gárdamellényben.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

Már elnézést, de hogy lehet valaki ennyire tiszteletlen hogy egy ilyen jelmezbe megy be? Parlament egy munkahely és nem jelmezbál. ezzel az országot járatja le a bohóckodásával.

Nem csodálkoznék, ha szó szerint kirugdosná onnan a többi képviselő, akár lmp-s, fideszes, mszp-s.

2010. ápr. 12. 15:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Utána azok lennének rugdosva általunk.
2010. ápr. 12. 15:50
 3/14 anonim ***** válasza:
9%

Tényleg Vonabácsit még nem láttam gárdaruhában.

Vajon ő nem véletlenül nem veszi fel? :D

2010. ápr. 12. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
2%
még hogy a gárdának semmi köze a jobbikhoz...
2010. ápr. 12. 15:52
 5/14 anonim ***** válasza:
4%

Látom ez a kérdező sem normális.

Vagy vagy 18és dogoznak a hormonok. csak tudod ezt máshol kell levezetni.

Az elsőnek igaza van.

2010. ápr. 12. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de hogy lehet valaki ennyire tiszteletlen hogy egy ilyen jelmezbe megy be? Parlament egy munkahely és nem jelmezbál. ezzel az országot járatja le a bohóckodásával.

Nem csodálkoznék, ha szó szerint kirugdosná onnan a többi képviselő, akár lmp-s, fideszes, mszp-s.mÁR ELNÉZÉST!

Anno Béla bácsi /Hofi után szabadon.../ tehát király b. izabella hogyan vonult be?

Tehát csak menjen be nyugodtan!!!De sztem senki nem fog kivonulni!

2010. ápr. 12. 15:53
 7/14 A kérdező kommentje:

"Tényleg Vonabácsit még nem láttam gárdaruhában.

Vajon ő nem véletlenül nem veszi fel? :D"

Pedig volt már jópárszor! ;) Bocs, a Hetihetes, Mónika show meg ilyenek nem szokták adni...

2010. ápr. 12. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
4%
A zsidózással magadat járatod le, a kurucinfo pedig egy fokkal sem jobb a talkshow-knál.
2010. ápr. 12. 16:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Miért? Tény, hogy zsidók. Én katolikus vagyok. Megsértődök, ha valaki felhozza? Nem... Akkor?
2010. ápr. 12. 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:
5%
Jah, csak rád nem úgy mondják, hogy "katolikus", mint egy utolsó otthontalan kutyára, ami minden rossz forrása. Nem mindegy,tudod?
2010. ápr. 12. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!