Mikor lesz az, mikor mindenki bevonul a Parlamentbe a helyére? Szeretném Vonát látni gárdamellényben.
Már elnézést, de hogy lehet valaki ennyire tiszteletlen hogy egy ilyen jelmezbe megy be? Parlament egy munkahely és nem jelmezbál. ezzel az országot járatja le a bohóckodásával.
Nem csodálkoznék, ha szó szerint kirugdosná onnan a többi képviselő, akár lmp-s, fideszes, mszp-s.
Tényleg Vonabácsit még nem láttam gárdaruhában.
Vajon ő nem véletlenül nem veszi fel? :D
Látom ez a kérdező sem normális.
Vagy vagy 18és dogoznak a hormonok. csak tudod ezt máshol kell levezetni.
Az elsőnek igaza van.
Már elnézést, de hogy lehet valaki ennyire tiszteletlen hogy egy ilyen jelmezbe megy be? Parlament egy munkahely és nem jelmezbál. ezzel az országot járatja le a bohóckodásával.
Nem csodálkoznék, ha szó szerint kirugdosná onnan a többi képviselő, akár lmp-s, fideszes, mszp-s.mÁR ELNÉZÉST!
Anno Béla bácsi /Hofi után szabadon.../ tehát király b. izabella hogyan vonult be?
Tehát csak menjen be nyugodtan!!!De sztem senki nem fog kivonulni!
"Tényleg Vonabácsit még nem láttam gárdaruhában.
Vajon ő nem véletlenül nem veszi fel? :D"
Pedig volt már jópárszor! ;) Bocs, a Hetihetes, Mónika show meg ilyenek nem szokták adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!