Ha Orbán Viktor nem nyerte volna meg a választást, akkor megint pszichiátriára kellett volna vinni, Németországba?
Hajjaj !
Azért ott nem tartunk hogy vissza kelljen sírni Orbán papa "elkúrt" 8 évét !
El akarta adni az ivóvíz készletünket , tönkre tette az Országunkat , én nem mondom hogy Orbán sokkal jobb, de jobb az biztos !
Mszp ?? Lehet hogy te még most is sírsz utánna , de ők már lassan egy lejárt "lemez" lesznek .
4 év múlva még ennyi ember sem lesz aki szavazzon rájuk!!
14:48
Linket sajnos nem találtam, de ez tény, mert anno lehetett róla hallani... Persze, ezt nem nagyon hangoztatja, mint ahogy a valódi származását sem. Szép, így meg lehet bízni egy emberben, aki még a származását sem ismeri el.
14:51
A nép változást akart, ez miatt nyert a Fidesz döntő fölénnyel. A változást meg is kapjuk, de nem jó értelemben...
"linket arról hogy ott volt orbán légyszives." -> köszönöm, ezt akartam kérni én is!
dobjunk be egy baromságot, de amikor bizonyíték kell, akkor hmmmm, meg haaaaaa, hooool is van???? találjatok ki mást!
"de ez tény, mert anno lehetett róla hallani..."
asztak*va :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!