Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor nem nyerte...

Ha Orbán Viktor nem nyerte volna meg a választást, akkor megint pszichiátriára kellett volna vinni, Németországba?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem . Orbán Viktoron akkor már nem lehetett volna segiteni ... sajnos ...
2010. ápr. 12. 14:48
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
linket arról hogy ott volt orbán légyszives.
2010. ápr. 12. 14:48
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

Hajjaj !

Azért ott nem tartunk hogy vissza kelljen sírni Orbán papa "elkúrt" 8 évét !

El akarta adni az ivóvíz készletünket , tönkre tette az Országunkat , én nem mondom hogy Orbán sokkal jobb, de jobb az biztos !

Mszp ?? Lehet hogy te még most is sírsz utánna , de ők már lassan egy lejárt "lemez" lesznek .

4 év múlva még ennyi ember sem lesz aki szavazzon rájuk!!

2010. ápr. 12. 14:51
 14/26 A kérdező kommentje:

14:48

Linket sajnos nem találtam, de ez tény, mert anno lehetett róla hallani... Persze, ezt nem nagyon hangoztatja, mint ahogy a valódi származását sem. Szép, így meg lehet bízni egy emberben, aki még a származását sem ismeri el.

14:51

A nép változást akart, ez miatt nyert a Fidesz döntő fölénnyel. A változást meg is kapjuk, de nem jó értelemben...

2010. ápr. 12. 14:57
 15/26 anonim ***** válasza:
35%

"linket arról hogy ott volt orbán légyszives." -> köszönöm, ezt akartam kérni én is!

dobjunk be egy baromságot, de amikor bizonyíték kell, akkor hmmmm, meg haaaaaa, hooool is van???? találjatok ki mást!

2010. ápr. 12. 15:20
 16/26 anonim ***** válasza:
35%

"de ez tény, mert anno lehetett róla hallani..."

asztak*va :)

2010. ápr. 12. 15:21
 17/26 jamesbond ***** válasza:
Osztrák klinikán kezelték, de nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni az ismerősöm, aki ott dolgozott akkor, nem mondok többet. Fog még oda menni másfél év múlva.
2010. ápr. 12. 15:39
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Olyan szánalmasak vagytok, ahogyan a tényeket tagadjátok! És Orbán nem húzott le semmit rólam, főleg nem a gatyámat. Nagyon rendes ember, fantasztikus politikus, akkor is, ha esetleg van benne egy-két vonó. Ti meg eltűnhetnétek végre, a ti időtök lejárt, mint a korrupt, erkölcstelen, kúrogatós pártkatonáitoké. Pápá!
2010. ápr. 13. 09:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Hopppé,hát pont hogy BAJ-nai és társai várható h oda kerülnek???
2010. ápr. 13. 10:48
 20/26 anonim ***** válasza:
és pont Gyurcsány bácsi mondta Őszintén,h :"Elkúrtuk.....", sztem,neki kellene h legyen egy csöppnyi lelkiismeretfurdalása,nemde?
2010. ápr. 13. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!