Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjed az, hogy a...

Miért terjed az, hogy a Jobbik ki akarja irtani a zsidókat és a cigányokat?

Figyelt kérdés
Teljesen alaptalan. Rádaásul a 21. században egy viszonylag fejlett országban nem lehetne kivitelezni. És a Jobbik amúgy sem akarja ezt. Vagy az kiirtás a cigányoknak, ha dolgozni kéne nekik? Miért hazudnak a Jobbikról mindig? A rasszistázás nem elég?
2010. ápr. 12. 13:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 28. 01:35
 32/39 anonim ***** válasza:

Azért mert már törvény is van rá, hogy a holokauszt tagadása bűncselekmény, és a törvény ellenzéki megszavazói belementek abba, hogy a kommunizmus rémtetteinek tagadása kimaradjon a törvényből.

Itt az idő Köves Slomó

Szebb Jövőt

2010. ápr. 28. 07:48
 33/39 anonim ***** válasza:

Lejárató kampány.

Szerintem azok mondják párttól függetlenül,hogy ki kell irtani a cigányokat,akik napról napra közöttük kényszerülnek élni,kötelesek elviselni a bűnözésüket,hangosságukat,fenyegető magatartásukat stb.

Itt a mi környékünkön ezt mondja pl.FIDESZ-es,MSZP-s és mindenki,pártállástól függetlenül.

A cigányok miért fenyegetőznek büntetlenül a magyarok kiirtásával?Érdekes,ezen nem sipákol a sok agymosott.

Tudjátok,mivel érvel egy átlag cigány,ha valami nem tetszik neki?"Kiirtom a családodat!"És ezt ,mint sok tragédia mutatja,meg is teszik,szintén büntetlenül.

Múltkori eset:a szomszéd házban a cigányok bulit tartottak,fajra jellemző módon viselkedve.Üvöltő zene(a hangerőtől nálunk rezegtek az ablakok),amit vonyítással és visítással kísértek(ez volt náluk az éneklés).

Eluntam,átmentem szólni,éjjel volt,pihenni akartunk.

Normálisan szóltam,hogy örülök neki,hogy jól mulatnak,de tegyék már meg,hogy halkabban zenélnek.

Válasz:csicska g..i magyar,nehogy már te ugass,hogy mit csináljunk!Örülj,hogy ilyen zenét hallhatsz!

Na ide költöztetném a sok nyavalygó,cigányok kiirtásáról sipákoló fajvédőt.

2010. ápr. 28. 08:02
 34/39 anonim ***** válasza:

ma 01:18-as!

"kérdem én, hogy egy népírtás hogyan lehetne kivitelezhető Nato és Uniós tagokként?"

Erre vártam választ, de második nekifutásra sem értetted meg a kérdést?

2010. ápr. 28. 09:03
 35/39 anonim ***** válasza:
44%
Nem fogják kiirtani, mert én, Dr. Zion, a beteges őrült nekrofil, zoofil, pedofil zseniális mocskosul gonosz zsidó professzor legyilkoltatom a nyúlszájú Zakariással az egész Jobbikot, aki úgy fogant meg, hogy megerőszakoltam a húsvéti nyuszit! Vigyázni kell velem, mert én még a télapót is meg mertem erőszakolni, MUHAHAHAHAHAHAAAAAAA!
2010. ápr. 28. 14:28
 36/39 anonim ***** válasza:
44%
Nevetségesek vagytok:D Itt a jobbikos válaszolók fele is kiirtaná őket...mutassunk dokumentumot? videót? nyilván nem mondják kinyíltan...mellesleg jobbikosok...akkor mutassatok dokumentumot, videót, hogy az LMP szdsz utód párt, hogy a fidesz igazából mszp, az mszp meg fidesz stb jaaa hogy kuruc vona gabcsi megmondta? bocsika:D
2010. ápr. 28. 14:57
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Félnek a Jobbik erejétől
2010. ápr. 28. 20:37
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja gazdagon támogatni őket alanyi jogon,ez sértő számukra,és úgy érzik ellehetetlenítik őket.Nehogymá dógozzon a zsindely,meg a római a megélhetésért!
2010. ápr. 28. 21:35
 39/39 anonim ***** válasza:
A jobboknak ás a fidesznek összekéne fognia cigányoknak dolgozni nem csak szülni a nagy semmire.okos zsidokra hagxni az üzleti életet.KICSI ORSZÁG EZ ÉS AMEDDIG NINCS ÖSSZETARTÁS SEMMI NEM LESZ KETTÖ VESZEKSZIK A HARMADIK RÖHÖG EUROPA KIRÖHÖG SOK A MAGYAR KINNT:TÖBB MINT ITTHON.
2010. ápr. 29. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!