Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjed az, hogy a...

Miért terjed az, hogy a Jobbik ki akarja irtani a zsidókat és a cigányokat?

Figyelt kérdés
Teljesen alaptalan. Rádaásul a 21. században egy viszonylag fejlett országban nem lehetne kivitelezni. És a Jobbik amúgy sem akarja ezt. Vagy az kiirtás a cigányoknak, ha dolgozni kéne nekik? Miért hazudnak a Jobbikról mindig? A rasszistázás nem elég?
2010. ápr. 12. 13:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem vettétek volna észre, a zsidók érdeke (mszp, szdsz és haverok), hogy eltereljék magukról a figyelmet. Amíg van nagy cigány probléma az országban, addig a zsidó problémával nem igazán foglalkoznak, így a háttérben rombolhatnak. Tudatosan tartják fent a cigánykérdést és gerjesztik a feszültséget.
2010. ápr. 12. 15:34
 22/39 anonim ***** válasza:
21%

"Miért terjed az, hogy a Jobbik ki akarja irtani a zsidókat és a cigányokat?"

Olvasd végig a válaszokat. Vajh miért terjed? :D

2010. ápr. 12. 15:42
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Na vajon miért?

Csak nem azért mert ők mondták?

2010. ápr. 12. 15:53
 24/39 A kérdező kommentje:
Utolsó! Jó, elhiszem akkor, ha kapok róla videót vagy dokumentumot, amin valamelyik Jobbikos képviselő kimondja, hogy igenis kiirtjuk a zsidókat meg a cigányokat!
2010. ápr. 12. 16:13
 25/39 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem volna ennyi cigány ebben az országban talán nem is kellen ennyi és ilyen magas adót fizetnünk.Ezeknek a 80% nem dolgozik és kiröhögi azt aki reggel felkel és elmegy melóba.Amelyikük dolgozik az utálja a saját fajtáját (ismerek egy ilyen családot de sajna csak egyet)de ez millióból 1 vagy 2 család max.Folyton sírnak mint a fürdős k...ák,ha nem kapják meg a havi több mint 100ezer ft.-ot csak úgy .MERT AZ JÁR NEKIK.A kertszomszédomba 3 éve kültözött egy család 2 gyerekkel.Apa anya nem dolgozik,mára 6 kölök rohangál és lopják a zöldséget és gyümölcsöt a szomszédos kertekból nyaranta ,nemcsak tőlünk.Lehet számolni 3 év alatt 4 kölök,ja és anyuci már megint tele van az lesz a 7-dik.Nincs orvosi diplomám nem vagyok orvos ,de tudom mi a terhesség ált 9 hónapig tart (legalábbis fehér embernél)de ezeknél hót ziher ,hogy nem.Ennél a fajnál jóval kevesebb lehet max6 hónap.Ha valaki ezt pontosan tudja világosítson fel legyen kedves.A lényeg az,hogy libabőrös vagyok amikor látom őket ,mert néhány hét múlva,már azt a kölköt is el kell tartanom az adómból illetve a dolgozok adójából.Nem lehetne ezeket a születésükkor elkötni,hosszabb folyamat lenne,de biztos,és előbb utobb kihalnának.Ajánlom ezt a programot is a jobbik figyelmébe!
2010. ápr. 12. 16:30
 26/39 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem, egyesek honnan veszik ezt. Sajna az mszp meg a fidesz is tartott a jobbiktól, ezért az utóbbi időben ment ellenük a lejárató kampány rendesen. Nem is látsz nyilatkozatot tőlük szinte a tv-ben. Tegnap a tv2-n néztem a választásokat és minden sajtótájékoztatót közvetítettek, fidesz, mszp, mdf de vonáét nem. Csak a riporter mondott 3mondatot kb, hogymiről beszélt. Szánalmas és undorító ahogy "cenzúrázzák" őket, pedig szólásszabadság van, vagy mi a fene. A sok hülye elvakult agymosott b@rom meg megy a szocik és a narancsvidék után....
2010. ápr. 12. 17:01
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy mesebeszéd, amit a sok dedós be is kajál. Meg olyanokat mondanak, hogy olvassunk a sorok között...kérdem én, hogy egy népírtás hogyan lehetne kivitelezhető Nato és Uniós tagokként? Ha már itt tartunk, ezt magyarázza már el valami nagytudású "rettegő".
2010. ápr. 27. 23:41
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Olvas el pár jobbikos hozzászólást ezzen az oldalon.
2010. ápr. 27. 23:43
 29/39 anonim ***** válasza:
37%

Előzőnek:

Látom neked sem sikerült válaszolni. Szervusz!

2010. ápr. 27. 23:48
 30/39 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 28. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!