Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért terjed az, hogy a...

Miért terjed az, hogy a Jobbik ki akarja irtani a zsidókat és a cigányokat?

Figyelt kérdés
Teljesen alaptalan. Rádaásul a 21. században egy viszonylag fejlett országban nem lehetne kivitelezni. És a Jobbik amúgy sem akarja ezt. Vagy az kiirtás a cigányoknak, ha dolgozni kéne nekik? Miért hazudnak a Jobbikról mindig? A rasszistázás nem elég?
2010. ápr. 12. 13:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%
érdekes, kínai bűnözés miért nincs nálunk? :) pedig vannak ők is jópáran, mégis elvannak és nem telepednek rá a nekik hazát adókra.
2010. ápr. 12. 14:16
 12/39 anonim ***** válasza:
25%
a Jobbik nevezze nevén a dolgokat, ne a vallási csoportot vagy az etnikumot határozza meg, mint támadni kívánt csoportot, hanem ahogy írtad naplopók és fehérgalléros bűnözők...
2010. ápr. 12. 14:17
 13/39 A kérdező kommentje:
De a cigányok nagyrésze naplopó, bűnöznek, lopnak, csalnak, gyilkolnak, nem tanulnak, állandóan terhesek, segélyből élnek. Akkor most néhány kivétel miatt ne nevezzük nevén dolgot? Tagadjuk, hogy VAN cigánybűnözés?
2010. ápr. 12. 14:21
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a cigányok meg ne magyarozzanak állandóan. Ezt próbáld nekik elmagyarázni.
2010. ápr. 12. 14:24
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
ez is érdekes, hogy lehet az, hogy mi nem mondhatjuk, hogy cigány, mert az sértő, max. hogy roma... a hírekben soha nem lehet bemondani, hogy az elkövető cigány származású, mert az is sértő. Ezek mindenen megsértődnek? Nekünk lenne okunk a sértődésre, mert egy néppel sincs ennyi baj mint velük. Ezeket a hazátlan csavargókat mindenhonnan kiutálták már. Olaszok felgyújtogatták a gettókat, érdekes, akkor nem sírták tele a médiát.
2010. ápr. 12. 14:32
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos a magyar nép mindig is birka volt.

Off: egyébként meg attól hogy a Fidesz meg MSZP több szavazatot kapott, nem jelenti azt hogy nekik van igazuk. Itt is érvényesül a "hülye birka" effektus. Hihetetlen milyen gyenge nép vagyunk. Nem csoda hogy minket néztek ki a zsidók, ez az egyik ok.

2010. ápr. 12. 14:37
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tagadjuk ! MERT VAN !!!

A cigányok külömböztetik meg magukat, és tudják is . Visszaélnek mindennel .

Hulladék népség!!!!

"jaj én Roma vagyok , én a megélhetésért lopok " erre mi a válasz ... semmi !

De ha egy Magyar lop ?? Bírság, bötrön 20 .-ért is !

Nevetséges . Felőlem ki is pusztulhatnának a Cigányok nem hiányoznának !

Nem tudk már nekik jó pofát vágni . Undorító gusztustalanok!!!!!!!!

Hogy mire fel ez a nagy "rasszizmusom " ??

Elmondom mielőtt megkövezne valaki !!!

Ellopták a kutyám , ami számomra nagyon fontos , és teszem hozzá nagyon sokba került, vissza kellett vásárolnom , de mivel a kutyát megfotam és bevittem a Lada csomagtartójáról , ezért megígérték hogy összetörik az autómat !!!

6 hónapra rá mind az összes szélvédőmet be lett törve , a kocsim agyon karcolva , a lámpák betörve ! 1,5 éves új 4 milliós autóm !!!!

Köszönöm és mind ezt azért mert nem adtam nekik 20.000.- ot a saját kutyámért !!

Hát akkor pusztuljanak felőlem !

2010. ápr. 12. 14:38
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

azért mert ki akarja irtani,

csak tudni kell olvasni a szavak között,

Hitler sem nyíltan kezdte......................

2010. ápr. 12. 15:04
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy így írod !

Miért ne kellene őket kiírtani ??

Miért mit tettek le az "asztalra" ??

Azon kivűl hogy évek óta belőlünk dolgozó emberkből élnek , lopnak , csalnak , hazdunak !!

Feleslegesek az Országnak!!

2010. ápr. 12. 15:19
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
nem kiirtani akar, hanem móresre tanítani, mindenki tudja, hol a helye és mit tehet meg. Csak azok sírnak, akiknek van félnivalójuk, ez egyértelmű.
2010. ápr. 12. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!