Meddig fog vajon tartani a baloldal vergődése?
A baloldal jogosan "vergődik", mert amit a Fidesz-KDNP "keresztény nemzeti demokratikus néppárt" művel, az óriási csődbe, káoszba sodorja az országot!
Már hónapok óta halogatják a 3-as metró pótlását, a tömegközlekedésben így is káosz van, csordultig tele vannak a pótlóbuszok, kimaradnak járatok, akik busszal mennének munkahelyre, suliba, mind elkésnek a Fidesz hülyesége miatt!
Mindent központosít, államosít, minden intézményt "Nemzetinek" titulál (Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Nemzeti Foglalkztatási Szolgála /ex. Állami Foglalkoztatási Szolgálat/, Nemzeti Dohánybolt, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági Hivata stb...).
Tanárokat fenyegetik, terrorizálják, megfélelmlítik, mindenkit lehallgatnak, kémkednek utánunk!
Soroljam még a sok marhaságot, amit Orbánék művelnek?
#1: Miből gondolod, hogy Fideszes vagyok ? Aki örül a balliberális oldal bukásának, az csakis Fideszes lehet ? Én csak szimpla jobboldali vagyok, pártfanatizmus nélkül, ott is lehet váltogatni a pártokat.
#4: De a migrációs válság kezelésével túlszárnyalnák a balosok a Fideszt, amíg a Fideszt le lehet szavazni, addig az Iszlamizáció ellen fegyvert is kellene ragadni és folyna a mi vérünk is.
Azt ugye tudtad, hogy ha minden nap csak a migránokról beszél a Fidesz, azzal eltereli a figyelmet a hazai korrupciós botrányoktól, hogy legyen min csámcsogni?
Ez a migráns hiszti egy gumicsont!
Nem igaz, hogy a migráns válságon kívül más baj nem lenne itthon!
A Fidesz menekütpolitikája egy kalap sz***rt sem ér!
Hiába a kerítés, ha úgyis átjönnek a bevándolók!
Semmit nem ért el a kerítéssel Viktor!
#6: Nem csak a Fidesz, ha olvasnál külföldi híroldalakat, CNN-t, BBC-t, RT-t, ott is láthatnád, hogy külföldön is két oldalon felváltva megy Szíria és a migráció.
A korrupciós dolgot nevetségesnek érzem, mivel durvább a mostani korrupció, mint 2002 és 2010 között vagy akár azt megelőzően ?
"Kerítés"
Hidd el, én is jobban örülnék betonfalnak, de így is 10.000 helyett "csak" 300 próbál átmászni a kerítésen.
Ne gyere már te is azzal az "elmútnyócévvel"!
Andy Vajna vajon miből kap annyi támogatást, hogy a külföldi tulajdonú TV2-ből agymosó, propaganda televíziót csinált?
Miből vásárolt a Magyar Nemzeti Bank milliárdokat érő festményeket?
Ha nem néznéd a Fideszes tévéket és hallgatod a Kossuth Rádiót, akkor neked is kinyílna a szemed!
Mit gondolsz, miért nem kapunk Uniós pénzt Brüsszetől, miért van ellenünk ennyi kötelezttségszegési eljárás?
Mert a Fidesz nem arra költi el a pénzt, amire az EU kibocsátotta!
Az egész ország tele van ragasztgatva azzal a gusztustalan, uszító, Brüsszel ellenes plakátokkal, mert amerre jársz, mindenhol csak a Fideszt látod!
Miért mindig csak Mészáros cége nyeri meg a közbszerzési pályázatot?
""Miért mindig csak Mészáros cége nyeri meg a közbszerzési pályázatot?""
Több 1000 pályázatot írnak ki évente abból elenyészően keveset nyer mészáros cége. Csak hát azt rögtön telekürtöli a baloldali - külföldről pénzelt lejárató média.
Ugyanaz mint a földvásárlás! Több mint 10 ezer gazda vett földet (szerencsére) Ha mészáros vett egyet rögtön azon csámcsogott a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!