Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy egyre több fiatal van, akik nem kérnek a Nyugat hülyeségeiből és az USA meg Brüsszel bálványozása helyett inkább Oroszországot és a környező szláv népeket tartják a barátaiknak?

Figyelt kérdés
Sok fiatalt ismerek, akik inkább szeretik az oroszokat, mint az amcsikat, sőt, minél fiatalabbak, annál jobban jellemző rájuk ez a nézőpont.

2016. jún. 10. 21:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
68%
72%-os, ugye nem éltél még a szovjet időkben? Különben nem írnál ekkora elborult baromságokat.
2016. jún. 11. 00:45
 22/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem vettem észre, hogy egyre több ilyen ember lenne. Sőt, ellenkezőleg, ha abból indulok ki, hogy még mindig nyugatra költöznek a fiatalok.
2016. jún. 11. 01:07
 23/41 anonim ***** válasza:
21-es: Nem éltem az igaz. De attól még egy megszálló hadsereg volt itt.
2016. jún. 11. 01:11
 24/41 anonim ***** válasza:
26%
72%-os én is fital vagyok, nem éltem az előző rendszerbe, de szerintem eléggé naiv vagy az oroszokkal szemben vagy inkább idealista, nem tudom. Annyi biztos, hogyha szerintem az oroszok semmivel sem különbek az amerikaiaknál. Nem olyannak néz ki a mai orosz vezetés, hogy hagyni fogja csak úgy történni a dolgokat a szövetséges országban. Észak-Koreában messze nem olyan egyszerű a helyzet, mint sokan hiszik. Persze könnyű nagy szavakat mondani, amikor nem a saját népedet küldenéd háborúba.
2016. jún. 11. 01:42
 25/41 anonim ***** válasza:
58%

Nem sok ilyen oroszokhoz kivándorló fiatalról hallottam!

De nem is lenne értelmes, mégis mit csinálnának ott?!

Azok akik az oroszokat dícsőítik pedig ostobák, bedőlnek az orosz propaganda oldalaknak.

1, Tisztázuk: az EU mi (is) vagyunk!!

2, Minden ország, államszövetség saját magának akar jót, akarja magát jobb helyzetbe hozni. (Szép is lenne ha akár az USA, akár Magyarország nem a saját, hanem egy idegen ország érdekeinek megfelelően cselekedne. Az oroszok is kinek az érdekeit néznék, ha nem a sajátjukét?!)

Oroszország egy autokrata, diktatúra felé menő ország, akinek Magyarország csak az EU elleni fegyvernek kell! (sajnos M.o. is egy autokrata rendszer felé halad)

Magyarország európa része, és csak itt van jövője!

2016. jún. 11. 06:30
 26/41 anonim ***** válasza:
13%
Nem hiszem, hogy el fogom hagyni az országot, de ha igen, akkor több, mint 100%, hogy nem nyugatra fogok menni, hanem Oroszországba. Egyszerűen szimpatikusabb az ottani rendszer, ennyi. Nem is értem, hogy miért kéne nyugatbarátnak lenni, amikor az nekünk jót nem tett soha.
2016. jún. 11. 09:23
 27/41 anonim ***** válasza:
#26:Senki nem mondja,hogy nyugatbarátnak kell lenni.Ha te úgy érzed,hogy az oroszok olyan sok jót tettek nekünk,akkor valóban arra kell indulnod,ha úgy adódik egyszer.
2016. jún. 11. 13:02
 28/41 anonim ***** válasza:
87%

OMG!

Az oroszok háborúban ellenünk voltak, több forradalmunkat leverték, 40 évig megszálltak.

Mondjuk ez látszik is sok ember gondolkodásán!

Szimpatikusabb!? WTF!?

Egy parancsuralmi rendszer, ahol a hatalom meggyilkoltatja a neki nem tetsző újságírókat, politikusokat, embereket?

2016. jún. 11. 14:37
 29/41 anonim ***** válasza:
"Az oroszok háborúban ellenünk voltak" Pontosan, mert mi voltunk olyan hülyék, hogy beléptünk a háborúba ellenük, amikor egyáltalán nem volt érdekünk, csak a németeknek és semmi okunk nem volt rá.
2016. jún. 11. 14:45
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
#29:Azért az oroszokkal kapcsolatban már régebbről is lehetnek ellenérzéseink,hiszen az 1848-49-es szabadságharc leverésében is meghatározó szerepülk volt.És hát azért a 2.vh után 45évig ültek a nyakunkon. Vagy például a lengyelekén is,akik pedig nem voltak Hitler szövetségesei és nem támadták meg őket.Mégis ugyanazt kapták.
2016. jún. 12. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!