Miért a fideszesek vádolnak mindig mindenki más pártút meg pártot, hogy hazudoznak, köpködnek? A fidesz 8 éven át semmi mást nem csinált.
A Fidesz éveken keresztül köpködött?
Az MSZP is! Ráadásul ők még csaltak,loptak,hazudtak,hülyének nézték a magyarokat,és 8 év alatt amíg lehetőségük volt jobbá tenni amit "elkúrtak" csak annyit tettek hogy még több pénzt zsebeltek be...
A Fidesz éveken keresztül köpködött?
Az MSZP is! Ráadásul ők még csaltak,loptak,hazudtak,hülyének nézték a magyarokat,és 8 év alatt amíg lehetőségük volt jobbá tenni amit "elkúrtak" csak annyit tettek hogy még több pénzt zsebeltek be.
Most meg jön a Fidesz, és csak térfélcsere lesz, egy-két extra megszorítást leszámolva.
amúgy a jobbik ellen nehogy már állandóan a zsidózást hozzátok mer ez gáz :D
egyrészt nem volt zsidózás nem közösített ki senkit ez csak a szokásos szöveg.... :)
mszpt meg legyőztük
kis párt lett a nagyból
jelentéktelen ellenzék
a jobbik meg most már kap pénzt építi az infrastruktúráját ahogy kell
Az MSZP-nek a Fidesz utan el kellett vinnie a balhet, mert a Fidesz akkora allamadossagot halmozott fel.
Persze most Orbanc Viki biztos orul, mert lenyulhatja a Dolomit Kft-n keresztul az utakra valo penzt!
A jobbik sem fog 4 évig semmit se csinálni.
Ellenzékként nincs sok jogköröd.
Főleg ha a fidesznek meg lesz a 2/3-ad. A jobbik csak a pénzt fogja felmarkolni, mert mást nem tud majd tenni...
"Az MSZP-nek a Fidesz utan el kellett vinnie a balhet, mert a Fidesz akkora allamadossagot halmozott fel.
Persze most Orbanc Viki biztos orul, mert lenyulhatja a Dolomit Kft-n keresztul az utakra valo penzt!"
Ezt azért nézd meg:
Épp ez az, hogy a fidesz csökkentette az adósságot. Nem tudom mire alapozod a hülye szoci demagógiádat.
" 42%"
én is sajnálom a liberális baloldali vereséget
de azért ne sírjál mi se sírunk :D
szép volt jobbik!
és most már van pénzbeli támogatásunk is :)
közép párt lettünk
"én is sajnálom a liberális baloldali vereséget
de azért ne sírjál mi se sírunk :D
szép volt jobbik!
és most már van pénzbeli támogatásunk is :)
közép párt lettünk"
Eddig nem volt? Cirka 160 millát költöttetek a kampányra. Persze azt hangoztattátok, hogy nektem semmi pénzetek sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!