Jobbikosok! Meg vagytok elégedve az eredménnyel?
Igen, abból a szempontból, hogy 15-20% közötti eredmény sikerült, amit reméltem!
Nem, mert a mocsok MSZP még mindig előttünk van, bár nem sokkal!
Egy jobikos
Teljesen korrekt, a körülményekhez képest.
Itt értem a lejárató kampányt, az LMP hirtelen népszérűsödését ( inkább nekik a szavazat mint MSZP MDF SZDSZ)
Ha ezek nincsenek 20-25%, így 17% ami a 15-20% nak pontosan a fele.
És az igazi kampány csak most kezdődik, hiszen innentől a média, és minden más egyenlőbb esélyeket jelent.
Egy éven belül 30-35% között lesz a Jobbik a népszerűség tekintetében.
Nagyon nem. Többre számítottam, arra meg főleg, hogy az MSZP-t legyőzzük. Hiába, még mindig sok az olyan ember, aki alszik. Elszomorító és undorító, hogy emberek még mindig mennyire hisznek ennek az undorító kommunista, kiárusító, hazaáruló, magyarellenes MSZP-nek. Kinek jó ez? Maximum a milliomos nyugdíjasoknak! Meg azok a nyugdíjasok is azt hiszi, hogy jó lesz nekik ettől, akik olyan nyugdíjat kapnak, amiből éppencsak megélnek... Nagyon beléjük van rögzülve az egész, ez nagyon rossz.
Addig marad is az MSZP mindig, ameddig ez a korosztály ki nem hal...
Viszont az már jó, hogy bekerültük - bár ez nyilvánvaló volt. Legalább most már meg tudják ítélni az emberek a Jobbikot a tettei alapján is, nem csak az alapján, amit a lakájmédia összehord róla. Így egyre több jobbikos lesz! :)
Remélem, a következő választás nem 4 év múlva lesz. Előbb kell lennie, mert a Fidesz itt mindent csak tovább ront...
Szebb Jövőt és jó nagy adag kitartást minden jelenlegi és leendő jobbikosnak, nemzeti érzelműnek! Nagy harcon vagyunk túl, de a harc legnehezebb, legaktívabb része mégis most következik! Meg kell küzdenünk a szebb jövőért, ha kell, tűzön-vízen át! DE MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!