Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMP Budapesten porrá verte...

Az LMP Budapesten porrá verte a jobbikot. Szerinted miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 00:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
A diktatúrának hogy lehet örülni? Vagy te is a kormányban ülsz majd?
2010. ápr. 12. 01:00
 22/38 anonim ***** válasza:
87%

Maximum a hivatalos propagandát hallgatta meg, vagy részt vett pár tüntetésen, esetleg elolvasta a programot"

Ez éppenséggel már sokkal több, mint amennyit az átlag LMP-s tud az LMP-ről:)

" ha tud olvasni."

Ez egy felesleges, alaptalan és rosszindulatú sztereotip megjegyzés. Hol van ilyenkor a híres tolerancia mások és mások véleménye iránt?:)

" Nem véletlen, hogy a külföldi média egyöntetűen a helyén kezeli a jobbikot, fasiszta csürhe."

Nem véletlen az sem, hogy amikor még nem volt Jobbik, ugyanezek a lapok a Fideszről írták, hogy antiszemita és irredenta:) Micsoda véletlen! Ne is törődj vele...

2010. ápr. 12. 01:01
 23/38 anonim ***** válasza:
47%

"Nem véletlen, hogy a külföldi média egyöntetűen a helyén kezeli a jobbikot, fasiszta csürhe."

Wááá, ne használd a FASISZTA szót, ha nem tudod, hogy, mi az! A Jobbik max hungarista lehet, de egybe ne mossátok a zsobbikot a hungarizmussal, könyörgöm! :D A fasizmus pedig olasz szélsőjobboldali ideológia, aminek köze sincsen az antiszemitizmushoz vagy a rasszizmushoz, de ehhez tudok ajánlani egy jó könyvet, az a címe, hogy Európai alkotmány- és parlamentarizmus-történet. De tudok egy linket a szélsőjobboldali ideológiák elkülönítéséhez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7156..

Remélem, ezekután nem fog fasisztázni, tisztelt eeeeeelvtárs :)

2010. ápr. 12. 01:05
 24/38 anonim ***** válasza:
65%

Akkora hülyeségeket írtok. Szerintem meg pont hogy a jobbikosok nagyon is tisztában vannak a programokkal. Nézzünk csak egy-kettőt:

-cigánykérdés megoldása: hát szerintem ezt nem is kell kommentálni. én naponta hallom hogy melyik ismerősömnek kijét verték agyon. Elég volt ebből. Felőlem nevezhetsz fasisztának, én nem vagyok hajlandó azért gyereket szülni, hogy megerőszakolják és szétverjék a cigányok. Lehet te igen, én nem.

-csendőrség felállítása---> közbiztonság növelése. Aki ezt ellenzi az bűnöző, aki fél, hogy lebukik.

-bolognai rendszer eltörlése: szerintem aki egyetemista és körül van véve az apuci által befizetett vihogó nem odavaló huszonévesekkel a menő egyetemeken és nem tud elhelyezkedni a sok felesleges diplomás miatt az ezen a véleményen van.

Nos, ennyit arról, hogy nem tudunk semmit a jobbikról. A külföldiek pedig azért írnak szarságokat, mert be vannak szarva (ahogy sok magyar is), a szélsőjobbtól. Ez mindigis így van hitlerék óta. Bezzeg a szélsőbal 8 évi korrupciója és hatalma alatt leszarták az egész magyar gazdaságot meg mindent, de annyitól, hogy a jobboldali párt bejutott a parlamentbe már paráznak. Na ŐK nem tudnak semmit.

2010. ápr. 12. 01:05
 25/38 anonim ***** válasza:
84%

"Mert a jobbik támogatta a gyújtogatásokat, Tv székház rombolást, Orbán meg "csak" nem ítélte el.

Ezt olyan nehéz megérteni?!"

hazudsz. éppen hogy elhatárolódott, még a TV ostromtól is.

2010. ápr. 12. 01:17
 26/38 A kérdező kommentje:

01.05: Azt írod:

1, "Cigánykérdés megoldása". Halljuk, mi is a Jobbik megoldása? Szerintem leginkább csak a kérdésfeltevésig jut el.

2, "Csendőrség felállítása." Legyen bármilyen új rendfenntartó szervezet, ha az segít a közbiztonságot növelni. De: ne egy szélsőséges/radikális párt szervezze, hanem az állam! Megfelelő kontrollal, ami nem Morvai Hisztina. És lehetőleg ne csendőrségnek hívják, elég rosszízű név.

3, A bolonyai rendszer lényege az átjárhatóság, hogy elmehetsz akár külföldre tanulni, elismerik a főiskolai diplomádat. Aki diplomásként nem kap állást, az szerezzen megfelelő szakmai gyakorlatot és tegyen le valamit az asztalra a saját szakterületén, rögtön fog állást kapni.

4, Az MSZP-nek köze nincs a szélsőbalhoz. A Jobbik gazdasági programja sokkal inkább kommunista, mint az MSZP-é.

2010. ápr. 12. 01:19
 27/38 A kérdező kommentje:

01.01:

A "ha tud olvasni"-t visszavonom.

"Ez éppenséggel már sokkal több, mint amennyit az átlag LMP-s tud az LMP-ről:) "

Ebben lehet igazad, de az a helyzet, hogy sok embernek az LMP az alapján a kevés info alapján is szimpatikusabb, mint a Jobbik az alapján a sok hír alapján, ami róla mindenkihez eljutott 2006 óta.

"Ugyanezen lapok a Fideszről írták". A Fideszről nagyon sokan írtak már nagyon sokfélét, ez nem csak a lapok hibája, hanem a Fidesz is sokat és gyakran változott. Legutóbb pl látványosan elfordult a Jobbiktól, és ugyanazok az újságíróik anyázzák a Jobbikot, akik korábban megágyaztak neki. (Bayer Zsolt, Echo TV, Magyar Hírlap, Heti válasz... soroljam?)

2010. ápr. 12. 01:23
 28/38 A kérdező kommentje:

1:05

Szerintem nem vagyunk elvtársak. Azt írod:

"Wááá, ne használd a FASISZTA szót, ha nem tudod, hogy, mi az!" aztán belinkelsz egy gyakorikerdesek linket, mintha az tévedhetetlen és megbízható info forrás lenne.

A fasizmust az orosz szóhasználatból átvéve nem csak az olasz, hanem a korabeli német, magyar és más hasonló rendszerekre is használom, amelyek diktatórikusak voltak és fő ideológiájuk az árja felsőbbrendűség, az alacsonyabb rendű kisebbségekkel szemben, valamint a hatalom és ideológia biztosításának erőszakos jellege. Szinte mindenki így használja ezt a szót, persze a Jobbik nem, mert az olaszokhoz tényleg semmi közük.

2010. ápr. 12. 01:28
 29/38 anonim ***** válasza:
51%

1.Nézz utána, mert ahogy látom nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal.

2.Igen csendőrség. Ez van Franciaországban, Olaszországban, Angliában és még sorolhatnám. Mégse nyávognak és mégse fasisztázzák le aki kitalálta:)

3.boloNYai rendszer... Az ám...XD

4.Nincs köze???? Tudod te melyik pártból akalult meg csupán névváltoztatással az MSZP?? Olvasd el a 12.es törikönyvet szerintem. Gyurcsány a pufajkások utolsó vezetője volt mellesleg, de ez csak egy példa, most jutott eszembeXD

2010. ápr. 12. 01:30
 30/38 A kérdező kommentje:

1. Homályos cigány integrációról hallottam a Jobbik programban, meg cigány összeírásról. Pfű, ez aztán a megoldás, hogy erre eddig nem gondolt senki?

2. Nagyon jó a példád. Gondolom Franciaországban, Angliában is a Jobbik alakította meg a csendőrséget? Nem az ottani állam? Gondolom csendőrségnek is hívják, bár nehéz lehet az ottaniaknak kiejteni ezt a szót.

3. Hű, találtál egy helyesírási hibát? Brávó, ez aztán az érdemi hozzászólás.

4, Az MSZP az MSZMP-ből alakult 20 éve. Naés? A fidesz 20 éve liberális párt volt. Ki nem sz*rja le mi volt 20 éve? Azt kell nézni, hogy mostanában mit csinálnak és mik a terveik. Az MSZP mostanában nagyon nem szélsőbalos politikát csinált, ha ezt nem érted, akkor a törikönyv sem fog segíteni.

2010. ápr. 12. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!