Idegen (űrlény) invázió esetén be lenne vezetve a hadkötelezettség Magyarországon akkor is, ha az országtól messze lévő területeket támadnának?
Nem elég lőni tudni. A fegyverrel törődni kell. Tisztítani,kenni,újraösszerakni.
Régebben én is fantáziáltam űrlénytámadásról. Addig nem érdemes más kérdéseket feltenni,míg az űrlényeket körül nem írod. A támadás mikéntjét stb. Akkor lehetne a következményekről beszélni.
Elképzeltem olyat is,ami azonnal kiírt minket egy vírussal.
Olyat,ami szökőár előidézéssel megy végbe az emberiség jórászét kiírtva. Kb 2-3 milliárd ember él partmenti városokban,amit egy szuperszökőár elérhetne.
Az is lefutott,hogy műholdak törnek darabokra. Már az is óriási káoszt okozna. Az évezred elejétől úgy átállltunk az internetre és a vezetéknélküli kommunikációra,hogy megtenné a magáét. Persze a kommunikáció akkor sem lenne kilőve teljesen. A hadsereg nagyhattávú rádiói többszáz kilóméterre elhordanak. Kommunikációs láncot alkotva a főbb szervek tudnák tartani a kapcsolatot,de nem elég,hogy többszázmillióan neugorjanak egymás torkának az ennek okán kialakult élelmiszer,pénzügyi válság okán.
Stb. stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!