Mit szóltok hozzá, hogy az előbb az MSZP kínjában újra előhúzta a fasiszta kártyát, és a demokrácia védelmezőjének tituálta magát? Szinte már kabaréba illő viselkedés.
Figyelt kérdés
Nem veszik észre, hogy Magyarország nem kér tovább a "Távárisi" rémuralmából?2010. ápr. 12. 00:01
11/16 anonim válasza:
00:11 bizony bizony, a mocskos, b*zi, zsidó, kommunista, országellenes, libsi stb.. azonnal igaz hithű magyar lesz, ha a jobbikra ikszel, ezt már tudhatnád!
12/16 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:12
Ne haragudj, szellemi fogyatékosokat nehéz megérteni, de talán ha visszaolvasod rájössz, hogy pihenned kell egy kicsit.
14/16 anonim válasza:
ma 00:10 - Soha nem mondtam, hogy Szebb Jövőt! és soha nem is fogom mondani
ma 00:12 - Te meg a jó édesanyád szégyene vagy, aki nem vágott a falhoz mikor megszülettél
15/16 anonim válasza:
ma 00:10
Meg se említettem a Jobbik nevét, hogy ők csinálták volna ki
Csak a végére írtam annyit, hogy Hajrá Jobbik! Ha sajnálatos módon te azt vetted le, hogy a Jobbikra gondoltam a kicsinálás terén akkor nagy tévedésbe vagy
16/16 anonim válasza:
Felháborító,hogy az MSZP-re még lehetett szavazni!-Egy bűnszervezetre?!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!