Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nem benézte a Jobbik ezt...

Csak nem benézte a Jobbik ezt a választást? Vona, Szegedi és a bandája már most nem tudta betartani az igéretét. Mi lesz itt később?

Figyelt kérdés

Azt hittem, hogy a jobbikot Magyarország 66 százaléka támogatja...

Egyébként az egy hónappal ezelötti beszédeket érdemes megnézni a mostani retorikával... Mennyit változott, nem?

[link]

2010. ápr. 11. 23:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Na ne!!!! Vona, Morvai, Pörzse, Szegedi mind választasi győzelemről beszélt két napja!!!! Ne hülyitsél már engem! Ez az 1984 re emlékeztet: "Mi mindig Ázsia ellen háboroztunk"... Ismerd el: Vona győzelemről beszélt és nem volt igaza! A szidott közvélemény kutatók 3000 emberből kitünő elörejelzéseket készitettek és a nagy számok törvénye bizony müködtek tegnap!
2010. ápr. 12. 00:13
 12/22 anonim ***** válasza:
48%
Hát Orbán nagyon megszorongatta a Jobbik kétharmadát... ja várjunk csak, mégsem ahhhahahahahahaa!!
2010. ápr. 12. 00:24
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Tök jó, hogy a Jobbik a Fidesz győzelmével kampányol :) Szerintem ez szánalmas. Amúgy az eredményük valóban szép!
2010. ápr. 12. 00:25
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező , te nagyon durván sötét vagy.. Azt mondák, hogy az ország jelenlegi helyzetében csak egy Jobbik győzelem elfogadható, ami érthető is. Már hogy gondolták volna komolyan egy 2 éves párttal, amit a média is elhallgattat, hogy győznek? Istenem, mekkora birkák vannak
2010. ápr. 12. 00:35
 15/22 A kérdező kommentje:

Tényleg sötét vagyok, de azért ilyen gyorsan nem felejtek:

[link]

[link]

Vona Gábor beszéde Március 15-én:

Adjon az Isten!

Itt most hosszú, szép és ünnepi bevezetőt kellene mondanom. De én nem ezt teszem. Belevágok a közepébe és kijelentem Nektek, Önöknek, országnak és világnak, hogy a Jobbik nem a harmadik, de nem is a második helyre készül a választásokon. Nem. Az ország jelenlegi helyzetében nem vagyunk hajlandóak más célt kitűzni, csak a győzelmet. Győzni akarunk és győzni is fogunk! A győzelem után pedig nem maszatolni, nem mellébeszélni, nem hazudozni, nem lufikat fújni, mint az eddigiek, hanem rendbe fogjuk tenni Magyarországot. Minden és mindenki a helyére fog kerülni. Van, aki igazságot, van, aki munkát, van, aki segítséget, van, aki lehetőséget kap, és van, aki meg majd cellát. Mindenki érdemei szerint.

2010. ápr. 12. 00:59
 16/22 A kérdező kommentje:

Ja egyébként itt van a teljes beszéd:

[link]

Szebb jövőt! (hahaha)

2010. ápr. 12. 01:01
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
Zsidesz-kétharmad jön, kedves vonákok :)))))
2010. ápr. 12. 01:26
 18/22 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=biX_jHfDb8w

Nézdd ezt meg és utána állítsad, hogy a Jobbik nem beszélt a győzelemről....

2010. ápr. 12. 01:31
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

ma 01:01

Az az oldal nem jön be. Lehet, hogy a vona-beszéd az emlékezetlyukba került? :))))

2010. ápr. 12. 18:48
 20/22 anonim ***** válasza:
No csak nyugtával dicsérjétek a napot (és orbánt). Lehet, hogy meglesz még ennek a böjtje. Bár adja Isten, ne legyen igazam és végre tényleg hozzák rendbe az országot, ne pedig rabolják, árulják tovább.
2010. ápr. 13. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!