Csak nem benézte a Jobbik ezt a választást? Vona, Szegedi és a bandája már most nem tudta betartani az igéretét. Mi lesz itt később?
Azt hittem, hogy a jobbikot Magyarország 66 százaléka támogatja...
Egyébként az egy hónappal ezelötti beszédeket érdemes megnézni a mostani retorikával... Mennyit változott, nem?
Tényleg sötét vagyok, de azért ilyen gyorsan nem felejtek:
Vona Gábor beszéde Március 15-én:
Adjon az Isten!
Itt most hosszú, szép és ünnepi bevezetőt kellene mondanom. De én nem ezt teszem. Belevágok a közepébe és kijelentem Nektek, Önöknek, országnak és világnak, hogy a Jobbik nem a harmadik, de nem is a második helyre készül a választásokon. Nem. Az ország jelenlegi helyzetében nem vagyunk hajlandóak más célt kitűzni, csak a győzelmet. Győzni akarunk és győzni is fogunk! A győzelem után pedig nem maszatolni, nem mellébeszélni, nem hazudozni, nem lufikat fújni, mint az eddigiek, hanem rendbe fogjuk tenni Magyarországot. Minden és mindenki a helyére fog kerülni. Van, aki igazságot, van, aki munkát, van, aki segítséget, van, aki lehetőséget kap, és van, aki meg majd cellát. Mindenki érdemei szerint.
http://www.youtube.com/watch?v=biX_jHfDb8w
Nézdd ezt meg és utána állítsad, hogy a Jobbik nem beszélt a győzelemről....
ma 01:01
Az az oldal nem jön be. Lehet, hogy a vona-beszéd az emlékezetlyukba került? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!