Mi a véleményetek a szavazásról? ( mik voltak azok a hosszú sorok? Lehet hogy van valami "háttere"? Megvagytok elégedve az eredményel?
Meg vagyok elégedve, teljes mértékben, bár én azt hittem a Jobbik 2. lesz, tényleg teljesen ebben a hitben éltem, de minden esetre gratulálok nekik, mert ez is egy jó eredmény.
A következő forduló eredménye pedig levonható a százalékokból :)
Jaja jobbikosok ilyenkor mindig jönnek a zsidókkal, meg a cionista összeesküvéssel, ha valami nem úgy van, ahogy azt ők elképzelték.
Fel kellene már nőni szerintem.
Ha tényleg ilyen a hozzáállás, akkor nem kormányzóképes párt.
Á, biztos nem az MSZP:) Nézd meg kik voltak: járókeretes öreg nyanyák (M1-ben tudósítottak róluk), illetve cigányok.
Az MSZP értelmiségi törzstábora. grt XD
Húúúúú a jobbik nem akkora nyerő nyeljétek már le.
A hosszú sorokat pedig kifejezeten a jobbikos egyetemisták csinálták mert lusták voltak délelött szavazni.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:32
Te jó ég, neked az egészről fogalmad sincs, akkor minek szólsz hozzá??
A hosszú sorok a nem lakhelyükön hanem a tartózkodási helyükön szavazók miatt volt.. egy helyre irányították őket, ez itt a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!