Örülsz a (jobbik nélküli) szebb jövő eljövetelének?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 23:01
11/24 anonim válasza:
Röhögtem mint állat amikor Vona Gabi csak 3. lett:)
De amúgy is, igen!!:D
13/24 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik az embereknek nem jött be a kereskedelmi TV-k lerombolása, a kötelező erkölcstan, az Iránnal való cimborálás, és a zsidózás!
A demokratikus erők együtt, de legyőzték a jobbikot!
2010. ápr. 11. 23:07
14/24 anonim válasza:
Szerintem senki nem hitte hogy nyer a Jobbik, az retardált aki azt hitte.. én örülök hogy bekerültek, talán négy év múlva lesz esélyünk, addigra ugyanis rájönnek a Fideszesek, hogy nem, hogy jobb, hanem még csak olyan életünk sem lesz mint eddig volt.. Persze ha vállalkozó vagy biztos örülni fogtok a pénzrontás politikának amit a Fidesz folytat.. a vállalkozókat megtudom érteni, de a munkás embereket nem!!
15/24 anonim válasza:
Azt sajnálom, hogy kiegyensúlyozatlan lett a Parlament. Azt nagyon.
Jó éjt!
Egy pártfüggetlen...
16/24 anonim válasza:
Sajnos a média ennyit ér. A választási eredmény a média eredménye. Hát ez van.
17/24 anonim válasza:
Nem a Jobbikra szavaztam, de azt reméltem a 2. helyen végeznek. Őszintén reméltem, de ennek ellenére gratulálok nekik, hogy ekkora támogatást össze tudtak szedni.
19/24 anonim válasza:
Jobbik nélkül nem lesz szebb jövő
:( :( :( :(
20/24 anonim válasza:
De miért mondjátok, hogy Jobbik nélkül? Ott vagytok, ti Jobbikosok a parlamentben, nem kis százalékkal. Én gratulálok nektek, mert jó eredményt értetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!